Valfusk

Valfusk, valfusk, valfusk. Fast inte om man frågar en demokrat eller vänsterpartist för de ser det inte som valfusk. De ser det som att hjälpa den goda sidan. Inte fuska, bara hjälpa.

FalskaNyheter kan idag avslöja ett omfattande valfusk. Demokraterna har i fyra år försökt få Trumps valseger ogiltigförklarad med det sk. rysslandsspåret men nu har svenskspåret tonat upp sig som republikanernas motsvarighet. Den yttre valpåverkan från Sverige har varit omfattande.

Bevis 1. Valstudiopollen.

I en anonym poll har MIFFO frågat journalister och medarbetare som arbetade med bevakningen av valet på SVT, TV4 och kanal 5 var deras sympatier ligger.

Demokraterna: 152 röster.

Republikanerna: 0 röster.

SVT:s kanalchef menar att en ev. liten övervikt till 8 – klövern (7 – klövern och demokraterna) inte påverkar rapporteringen. Kanalchefen menar också att man granskar Trump lika mycket som den där andra (kanalchefen minns inte riktigt namnet).

Bevis 2. Mediaskuggan.

En professor i SVT:s morgonsändning påstår lite smådrygt att visst kan det vara så att CNN och alla andra stödjer Biden men Trump har stöd från FOX. Så det så, och FOX är ju stora. OK – och hur får man in FOX i Sverige? Finns inte i något kanalpaket någonstans. För mig dyker bara CNN etc. upp överallt.

Hur ska svenskar eller poströstande amerikaner i Sverige få opartiska information om amerikansk politik. Hur rattar man in FOX news? Klarar alla av att med TOR browser och darknet nå t.ex. Breitbart för alternativ information.

Bevis 3. Hoten.

Kändisar hotar öppet med att lämna landet vid republikansk – SD seger. Bruce hotar med att flytta till Australien och Gardell hotar Kanadensarna med att ansöka om medborgarskap. Robocop hotar att lämna USA för Sverige för att sen hota med att lämna Sverige för USA o.s.v.

Bevis 4. Snigelposten.

Att beställa något från USA kan ta upp till flera månader och skicka något från Sverige till USA kan vara ännu värre. Att poströsterna från Sverige hinner fram är bevis nog på omfattande fusk. Att samtliga poströster i efteranalysen visar sig vara på Biden kan inte heller förklaras med att republikanerna går till vallokalen, inte i Sverige. Nä, den gick inte.

Bevis 5. Likheter.

USA har alltid velat vara det 26:e landskapet i Sverige (ULS) och har inspirerats mycket av S och V valarbete.

Dölja rapporter. Tullrapporten och Vattenfalls prishöjningar presenterades efter valet vilket inspirerade amerikanerna till att presentera vaccinrapporten till efter valet.

Det är tidningarna som utlyser segraren.

I senaste valet gick det jättebra för SD. Sen blev det ett litet “glitch” och SD stapeln sjönk magiskt. I USA valet ledde Trump strax innan alla gick och la sig och på morgonen när alla vaknade och efter en liten “glitch” ledde plötsligt Biden.

Bevis 6. Rösträknarna.

Man brukar felaktigt säga att USA går till val på en tisdag eftersom republikanerna vill att få ska rösta. Sanningen är att det då bara är demokrater som har tid att vara rösträknare. Det är inte antal röster som räknas utan vilka som räknar.

Kör man bilder på rösträknare mot ansiktsigenkännings program ser man att det är samma personer som räknar röster som även stoppat (höger)röster på universitet och som höjt sina röster i vilda protester mot bl.a. polisen.

Sen var alla rösträknare maskerade. Skumt.

Bevis 7. Segraren skriver historien

FOX avbryter sändningen från Vita Huset med motiveringen att pressekreteraren ljuger och tidigare har andra kanaler avbrutit Trump med samma motivering. Är detta något nytt? Har TV – kanalerna alltid avbrutit när politiker ljuger? Har politiker aldrig tidigare ljugit?

Annars kan det vara något för Sverige. Stefan Löfven körde med “vi ska ha Europas lägsta arbetslöshet 2020” under hela valrörelsen. Alla visste att det var en lögn, skulle då inte SVT avbrutit Löfvens tal och intervjuer. Det finns en hel del andra lögner också, skulle inte bli mycket till sändningar.

Sen är det inte lite förmätet av media. Om politiker står längst ner på trovärdighetslistan kommer media näst sist. Ska media tala om lögner, tillåt mig skratta – det är bara för mycket. Media kan stänga av sig själva varje gång de själva ljuger istället. Aldrig tidigare har ordspråket “sätta bocken till trädgårdsmästare” passat bättre.

Plädering.

Valfusk är riktigt illa, något man inte gör helt enkelt. Lite som att göra inbrott i kyrkan. Lite heder måste man ha som världsmedborgare. Har det då existerat valfusk i amerikanska och även svenska valet? I Amerika är ungefär 50% Demokrater och 50% Republikaner. I Sverige är ungefär 50% vänster och 50% höger. Finns samma representation inom media eller hos åsiktskändisarna? Finns det någon barnprogramledare som öppet stödjer SD? (frågan känns t.o.m. absurd, eller hur?).

Bättre fälla än fria. Om minst en punkt uppfylls är det valfusk.

 • Saknas åsiktsmångfald inom media
 • Har Trump (Åkesson) granskats hårdare än Biden (Sjöstedt)
 • Har kändisar hotat med åtgärder om någon röstar fel
 • Sker det alltid en drastisk förändring av valresultatet vid en “glitch”
 • Har någon politiker ljugit tidigare (och inte stängts av)
 • Finns det aktivistiska rösträknare
 • Känner du dig hindrad att fritt uttrycka åsikter
 • Har du någon gång fått ditt konto, typ Facebook, avstängt p.g.a. åsikter
 • Finns områden med kraftig överrepresentation, typ 80 – 90% röstar S
 • Speglar inte valresultatet det politiska inflytandet, typ MP.
 • Har påven en rolig hatt

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

One thought on “Valfusk

 • November 13, 2020 at 8:53 am
  Permalink

  “det säkraste valet i USAs historia”

  Lite som barnet som säger – “du har inte fått en bok i julklapp”.

Leave a Reply