Veckobrevet T-92

I veckan har vi pratat politik och barnen har fått lära sig om identitetspolitik och att Sverige nu är en bananrepublik. En liten parlör kan vara till nytta –

Identitetspolitik: Märta Stenevi lajkar tweet av Stina Wollter för att det är Stina Wollter.

Bananrepublik: Sverige är nu officiellt en bananrepublik. En miljöpartist frias i tingsrätten av en socialdemokrat och vänsterpartist för den goda sakens skull.

Nu hade Märta lite otur eftersom Stina gick full galenskap men så är det med identitetspolitik. Och vad det gäller bananrepubliken så är det fortfarande våra ordningsregler som gäller här på Ankdammen.

Alla vi på Ankdammen applåderar även den kända journalisten Lennart Ekdal (70) som nu vid sjuttioårsåldern lyckats blivit ekonomisk oberoende. Bra jobbat!

Nästa veckan ska vi återigen till biblioteket och lyssna på sagor. För att barnen ska komma förberedda vill vi att ni låter barnen se på SVT Morgonstudion där en kvinna läser nyheter i slips och kostym och en man i klänning recenserar serier.

Slutligen vill vi kommenterar några rykten som sprids bland vissa föräldrar. Vi pedagoger här på vuxendagiset Ankdammen kidnappar inga barn och vi anser inte att någon har rätt till folkmord.

Glöm inte att det är dags för vinterkläder.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

One thought on “Veckobrevet T-92

  • November 26, 2023 at 3:23 pm
    Permalink

    Jag tycker det är bra att ni pedagoger markerar mot alla rykten, det finns ju faktiskt andra dagis om det inte passar. Iofs inga andra vuxendagis, men ändå.

Leave a Reply