Jag tänker därför tycker jag

Har du lagt märke till att folk numera verkar besatta av att dela med sig av sina tankar? ”Jag tänker att vi ska…” eller ”Jag tänker att man borde…” Och här sitter jag, som en som föredrar att hålla tankarna för mig själv (nja). Tänk om jag skulle börja yppa varje tanke jag har? Nej tack, det skulle verkligen inte sluta väl.

Men vad är det egentligen som ligger bakom denna plötsliga flod av tankar? Efter mycket grubblande och en del efterforskningar – globalisterna måste ha tillsatt sanningsserum i vaccinet!

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

One thought on “Jag tänker därför tycker jag

  • February 3, 2024 at 9:54 am
    Permalink

    Kan bli årets scoop, komihåg var ni läste det först.

Leave a Reply