The Flat World Society TV4 avdelning

Känner ni till The Flat World Society, en subkultur till The Flat Earth Society som verkar i din platta TV? För den oinvigde är The Flat World Society en ideell organisation som bekämpar uppfattningen om att mainstream media skulle vara vänstervriden och SD ett demokratiskt parti. Själv fick jag en inblick i organisationens TV4-avdelning förra helgen, då man i Nyhetsmorgon försökte bevisa att anonyma konton endast kretsar runt SD.

Det var en spektakulär uppvisning i verklighetsförnekelse, precis som när en flat earther pekar på horisonten och säger “se, inga kurvor.” Säger TV4, ”se, inga trollfabriker – förutom hos SD!”

Som en höjdpunkt kallade de in Expressens före detta chefredaktör för att avfärda konspirationsteorierna om att mainstream media är vänstervridet. Detta uttalande från en medlem av MSM är ungefär lika övertygande som att höra en Coca-Cola-anställd förklara varför läsk är hälsosamt.

Men vi får ändå tacka The Flat World Societys TV4-avdelning och Kalla Fakta i synnerhet. Ett fantastiskt avslöjande där man – om nu någon inte visste att jorden är rund – fick media att visa upp sig i all sin vänsterliberala partiskhet och ”gråterskor” och ”skrikerskor” i fullständigt absurda överdrifter.

Till skillnad från Watergateaffären, som bara avslöjade ett politiskt parti, har Kalla Fakta lyckats avslöja alla partier utom SD och hela journalistkåren som troll, hycklare och partiska. Bra jobbat, önskat resultat men fel skyldiga. Om de inte fortfarande trodde att jorden var platt kunde de kanske ha vunnit guldspaden ändå – både TV4 och Deep Throat.

Sen kan man inte låta bli att undra: Om Socialdemokraterna får ha alla som är kända, kända kändisar och journalister, kan då inte Sverigedemokraterna få ha några anonyma – i varje fall utan rysskopplingar?

Sen kan man inte låta bli att ytterligare undra: Alla dessa ”SD-avslöjanden” – skulle de på något sätt trumfa? Typ, nä usch – anonyma konton. Det går inte. Nu lägger vi ner kärnkraften, höjer bensinpriset, öppnar gränserna, korrumperar myndigheter, strösslar bidrag och vänstervrider TV4 och SVT ännu mer.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply