Upptaget

Löfven duckar alla intervjuer som inte är med Kamratposten. T.o.m. när Löfven skulle kommentera varför 6 av 8 riksmedier anser att Löfven är svårtillgänglig skickas istället desinformatörerna Gösta och Anders fram för att informera om att Löfven visst ställer upp och svarar på tuffa frågor. Gösta-Bob och Anders-Bob meddelar även att Löfven minsann också kan ställa upp på tuffare intervjuer, bara man får frågorna i förväg eller bara man pratar om Corona – och då inte ansvarsfrågan.

Likt hur kommunistpamparna vinkade med Brezjnevs hand och likt hur EU – pamparna stödde upp Junker så har sossarna ett helt entourage som städar undan alla besvärliga intervjuer och gör Löfven upptagen med Kamratposten, Aftonbladet, en speciell DN – journalist och att läsa på telepromptern. 

Det borde vara pinsamt för alla inblandade att ducka tuffa intervjuer, pinsamt att veta det och pinsamt att ha det som strategi. Det värsta är att S får ökat förtroende – för att Löfven håller sig undan. Vad säger det om S, vad säger det om väljarna? 

Nu fattar jag varför Löfven inte brukar vara med i Almedalen.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply