Missing News

Även en oberättad nyhet som är en nyhet är en falsk nyhet.

Nu när “nyheten” även har landat i knäna på MSM behöver jag inte dra historien om Nacka kommun som köpt boende för 14 miljoner till en familj med den något udda (än så länge) konstellationen – en man, tre fruar och 16 barn. Men som så många gånger tidigare började historien först att dyka upp i alternativ media eftersom MSM inte berättar sådana historier om inte genomslaget blir för stort.

 

Historien började berättas för någon vecka sedan och är bara en av många liknande som media mörkar. Historien passar helt enkelt inte agendan eller gynnar SD så då låter man helt enkelt bli att rapportera. Leende och viktiga nyhetsuppläsare sitter och berättar om allt mellan himmel och gjord utom detta, väldigt frustrerande för alla oss som är uppdaterade.

Polygami, extrema kostnader, kommun som bjuder över egna skattebetalare med deras egna pengar, överkörd bostadsrättsförening. Den här historien innehåller så mycket och inget av detta var det meningen att vi skulle få veta. När SVT, DN Aftonbladet m.m. låter bli att rapportera liknade nyheter så är det Missing News, lika illa som Fake News.

Det är nog så att missing news är ett större problem i Sverige än fake news. TT hade flaggat nyheten med kod 291.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply