Soros granskar Facebook

Den grupp i Tyskland som ska granska fake news i bl.a. Facebook finansieras alltså av George Soros. Och det tyckte ingen i reportaget eller i efterföljande intervju var något konstigt eftersom inga frågor ställdes.

Det finns alltså två George Soros. En som nyligen vunnit på Triss och helt opartiskt och opolitiskt skänker pengar både till höger och vänster samt till en tysk organisation utan motprestation eftersom det ansågs som den naturligaste saken i världen.

För om det hade varit den mer kända Soros, han som t.o.m. har en tydligare agenda än Peter Wolodarski och engagerat sig starkt för Demokraterna och uppfattas som mycket kontroversiell i sina stöd till vissa organisationer – ja då hade väl någon frågat om det. Hur lämpligt är det att någon med så tydlig agenda ska granska fake news? Men om det mot förmodan skulle vara han så garanterade den Tyska kvinnan att det inte fanns några motkrav, det blir bara inga pengar om inte granskningen faller till belåtenhet.

Men tänk om det inte är Trissmannen, kanske man skulle göra ett försök nu när Soros verkar engagerad i fake news.

Bäste Herr George Soros

Jag skriver på en liten obetydlig och amatörmässing blogg utan några som helst ekonomiska resurser och som försöker granska falska nyheter. Det finns även andra i Sverige som t.ex. Viralgranskaren, Granskningsnämnden, Expo m.m. men de granskar bara alternativ media och privatpersoner. Vi har den unika utgångspunkten att vi granskar vänstern och MSM, det finns så mycket mer att hämta där. Nu tror jag iofs att du redan sponsrar Expo men varför inte bredda lite. Jag skulle även kunna hålla koll på svenska Facebook och Twitter. Många kändisar som uttrycker sig där och skulle behöva flaggas med röd flagg.

Alla bidrag är välkomna.

MVH

FalskPelle

Bilden är tagen från Aktuellts sändning i SVT den 20/9 – 2017.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply