Skapa kaos

När någon angriper Socialdemokraterna eller visar på brister eller dumheter har spinndoktorn föreslagit S att man ska säga “vill bara skapa kaos”. Jag har hört Ygeman och Löfven ett flertal gånger använda den frasen när det blivit påkomna – det är bara SD som vill skapa kaos. Det är någon slags kraftfull “guilt by association” replik, är man emot S vill man skapa kaos.

 

 

  • Misstroende mot Ygeman och Hultqvist pga Transportstyrelsen – SD vill bara skapa kaos.
  • Strama år migrationspolitiken – skapa kaos.
  • Inte rösta som S – skapa kaos.
  • Synpunkter på DÖ – skapa kaos.

osv.

Men varför är det bara S som ska få vara av teflon och anklaga andra? Jag provade att leva med kaosrepliken en dag –

Väckarklockan ringde, jag slog sönder den och somnade om. Den jäkla väckarklockan skapar bara kaos. Efter några timmar ringde chefen och frågade om jag inte skulle komma in till arbetet. Jag skällde ut henne eftersom hon skapar kaos. Framåt lunch bestämde jag mig ändå för att åka in till jobbet. Då jag nyligen gått med i samma klubb som gänget på BRÅ (planka.nu) åker jag numera gratis. En massa uniformerade personer försökte skapa kaos med mig men jag gled bara vidare, BRÅ får ta ett snack med SL.

Väl framme på jobbet blev blev jag inkallade på möte med chefen. Jag gick till angrepp direkt och anklagade henne för att skapa kaos och hotade med att avgå, sen att vi kunde rösta för att sedan liera mig med alla andra anställda och nu pratar ingen med chefen. Chefen får inte vara med, ingen tar möte med chefen. Våga inte prata med chefen! Hon är för övrigt fascist.

Imorgon ska jag prova att leva som MP, inte skaka hand och säga emot mig själv och på fredag som Vänsterpartist – någon annan får betala.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply