Markera mot galenskap

Snälla, snälla – en krönikör på Expressen vädjar till alla som tänker rösta på ett ytterlighetsparti (SD) att tänka om. Att alla som ”tänker göra en markering” eller ”protest” mot –

Protest mot att Morgan och professorn inte vill ha relevant brottsstatistik, Ygemans prat om att utvisa 80 000 som aldrig kommer att bli av, Transportstyrelsen, hemliga dokument, polisen som inte vill/kan eller hinner, tidningar och TV – program som gör hembesök, sociala nätverk som tystar åsikter, privatpersoner som tillåts agera åsiktspoliser, 30 – åringar som behandlas som barn. Rätts-o-säker asylpolitik, ingen ordning och reda.

Protest mot att lägenheter, vårdplatser, tandläkartider, iPhones, utbildning, pensioner skänks bort som om det inte fanns någon botten i skattkistan.

Markering mot asylaktivister på Migrationsverket, plankare på BRÅ, människosmugglare på SVT, kommunister på SR, ”Nordkoreanska” nyhetsuppläsare, Trumphatande journalister, sandlådenivån i Riksdagen och gråterskor till politiker och kändisar.

Protest mot att advokater, asylbaroner, chefredaktörer och skrikdemokrater oblygt driver en vänster och globalistisk agenda.

Markering mot barnsliga politiker med protest t-shirts, statement klänningar och vuxen mobbing av politiker. Decemberöverenskommelsen och utfrysningar.

Protest mot all brottslighet, bidragsfusk och undanträngningseffekter.

Markering mot Bagdad-Bob krönikörer som Lars-Anders som ständigt skönmålar invandring och misskrediterar kritiker. Kändisar med vänsteråsikter som lyfts fram som ekonomiprofessorer, journalister som inte granskar makten, ljuger och förvanskar.

Protest mot att det inte finns någon beredskap, att vi saknar ett civilt försvar. Att inte ens ”Hesa Fredrik” fungerar.

Protest mot att Expressen gör hembesök för att tysta pensionärer, kallar SD väljare råttor, visar SD:s valsedel kastad i rännstenen.

Och en stor stark protest mot höjd pensionsålder och att inte alla anledningar till den höjda pensionsåldern diskuteras.

Krönikören vill inte att vi ska protestera mot detta, att vi ska göra all denna galenskap i fyra år till, eller så kan vi lyssna på matadoren – Snälla, snälla, stånga, sparka. GÖR NÅGONTING! Protestera …

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply