Ja det tar fyra minuter

Det tar fyra minuter för Lamottes live sändning från Trollhättan att sammanfatta allt som är fel i Sverige. Bara man vill se, allt finns där. Det är som att hålla upp en röd skylt, några ser direkt att den är röd. Andra måste få det förklarat, och det är riktigt omständigt. Var börjar man? Förklara färger, sen beskriva färgen röd o.s.v.

Men klippen från Trollhättan då. Suck – förstår du inte. OK, så här är det ungefär.

Först det självklara, från Trollhättan till Trolljägarna och Aschberg som får symbolisera etablissemanget som krampaktigt försöker försvara sina positioner och åsikter genom mobbning och nedvärdering. Precis som Boisen gjorde med Granskning Sverige. De hoppar på medelsvenne och medellisa och hänger ut dessa tillsammans med Expo och en massa andra grupper men släpper stora ungdomsgäng som vrålar ”horung…”, ”jag ska knu… din mamma” o.s.v. Det är som att attackera Svenne som använder ett plastsugrör men inte bry sig att man tippar ett lastbilsflak PET flaskor i Mekongfloden. Som att gripa en tant som tar sig en cigg utanför verandan när bilar eldas upp runt hörnet. 

Precis som med ”pinnjakten”.

Polisen har fått order om att snygga till statistiken inför årsslutet och ger sig ut att jaga trafikbrott och brott mot rökförbudet samtidigt som stora gäng uppträder hotfullt, dikterar vem som får vara på plats och rånar mitt framför näsan. Såg inte polisen att några hade dubbelparkerat!! såg inte polisen att en maskerad, hotande och skrikande person tog en cigg!! det syns tydligt på filmerna. Mitt framför näsan på polisen stod en bil dubbelparkerad!! Tänk på statistiken. Tänk på respekten, nästa gång stora gäng kommer i bil kommer de fortsätta dubbelparkera.

På samma sätt som en kvinna har rätta att klä sig hur hon vill utan att bli antastad har en man rätt att gå på vilket torg han vill. På Facebook och Twitter kör den vanliga svansen av vänsterextrema damage control. Kontorslamporna lyser ända in på småtimmarna på Sossarnas huvudkontor på Sveavägen 68 och trogna medarbetare med många alias trollar nätet för fullt samtidigt som Aschbergs Trolljägare sover. Det är inte de som uttrycker sig grovt på nätet som är ett hot mot demokratin utan det är de som trollar med falska alias åt regimen.

För några år sedan firades nyår med vansinnig och livsfarliga raketskjutning på Möllevångstorget i Malmö samtidigt som polisen satt i sina bilar. Resultatet (ja – inte den kvällen förstås) blev ett raketförbud för alla (senare justerat till klimatanledning). Kanske allt skrikande och hotande i grupp i Trollhättan kommer mynna ut i ett kör(som i sjunga)förbud för alla. Och då undrar jag om det inte blir nävarna i bordet – får man inte sjunga i kör längre! Ni kan ta min frihet, ni kan ta mina pengar, ni kan förminska och ljuga men får jag inte sjunga i KÖR – då jävl… då, då, då röstar jag blankt i nästa val.

Hur förklarar man subtila signaler. Jag ser en film med stora gäng med våldskapacitet som skriker och hotar, jag ser passiv polis, hotad journalist, tysthet i media, kravlöshet, försvarande vänstertroll på nätet och så mycket mer och i sanningens namn – inte ett dugg subtilt. Det är fångat på film!!! Cought on camera!!! Jag ser, jag såg – det komma.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply