You gotta fight for your right

to eventa (party).

Det står ingenstans i SVT:s etikkurs att man inte får festa. Och vad vore ett litet mingel event i själva feminismen och vänsterns epicentrum – södermalm, om inte, alldeles, alldeles underbart för den forsatta karriären.

Kanske någon från den kvinnliga avdelningen av deep state – Hilda är där. Det står ingenstans i SVT:s etikkurs att man inte får vara med i deep state bara för att man arbetar på SVT eller SÄPO heller för den delen.

Om jag hade vetat att inte Annie eller Mona skulle vara där hade jag aldrig gått, eller jag menar, eller whatever, kan ju inte hålla reda på vilka sossar som kommer på alla event. Ena stunden är det Steffe, andra är det värsta bästa tjejgänget. Ingen aning liksom.

Förnedrings TV är när man tar hutlöst med pengar av det sovande folket för att det sovande folket ska få opartisk TV och låter två av sina mest tongivande eventa sig väldigt partiskt och sen som chef hävda att man har fullt förtroende. När sedan någon av det sovande folket råkar öppna ena ögat, däst av tacos och ostbågar, trött av arbetsveckan och groggen bankar man in ett kristallenpris. Det kära sovande TV tittare är förnedrings TV. Det är du som är tittaren. Det är du som är förnedrad.

Du är även lika förnedrad som lyssnare. SR Ekot som ska göra opartisk radio inleder ett förhållande med den som ska granskas och har ändå fullt förtroende från ledningen. Det är du som är förnedrad.

Är det inte dags att uppdatera SVT:s etikkurs –

  • Som utrikeskorre bör man inte entydigt ta parti för Demokraterna
  • Man bör inte starta privata insamlingar i sitt eget namn
  • Inga privata fester med nuvarande eller f.d. partiledare för ett visst block
  • Inga mysintervjuer kopplade till pedofili
  • Bryter man mot all etik, vett och etikett. Lägg inte ut det på Instagram

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply