Vilken jävla dag

En salig soppa av fake news, svågerpolitik och gammal hederlig inkompetens under en dag.

SÄPO har inte lyckats ha koll på terroristen trots att han verkar ha gått omkring med en stor skylt där det står jag är terrorist och utvisad.

SVT:s Opinion Live bjuder in en politiker från S och en från M och en nyanländ med dåligt boende (även dåligt städat, min anmärkning). Opinion Live vet att det är S som placerat honom i boendet men går ändå tillsammans med S till attack mot M. Ulf Johansson, projektledare på Opinion Live som jag känner igen från någon liknande intervju försöker förklara att SVT inte är partiska, vänster och arbetsplats för f.d. journalister på Aftonbladet.

Eliasson får äntligen sparken från Polisen så att inte SD inte ska få det stora nöjet. Men Eliasson är kompis med Morgan och Ygeman och även med i någon hemlig ordern tillsammans med massa andra toppar så nya jobbet har fixats i bastun – GD på MSB. Föraktet mot alla väljare kan inte bli tydligare. S försöker inte ens sköta det snyggt utan skor sig själva. Men varför bry sig, locka pensionärerna med 50 kr extra i månaden och reprisera Gäster med Gester så är allt glömt. Vem kommer ihåg Transportstyrelsen nu?

Nu fattas det bara att DN ska kritisera Polen så är dan fulländad.

Det är märkligt att när man skriver kritiskt om invandringspolitiken övervakas man av en massa grupper som #jagärhär, IRM och EXPO och tidningarna Expressen, DN och Aftonbladet. Men om man sitter och surfar på bombtillverkning och terrorkompisar är det ingen som märker något. Ja, förutom en ryss då men han avfärdades tydligen av DN som troll.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply