Veckobrevet T-93

Veckobrev från vuxendagiset Ankdammen.

Hej alla föräldrar!

Som ni vet arbetar vi med pedagogiken ”med samma mynt” och nu har lilla Jimmie mobbats i flera år efter att ätit lunch med Peter från andra gruppen, inte kunnat välja när vi lekte pest eller kolera och haft en kompis som skrivit dumt i skoltidningen så nu är det dags att mobba Magdalena. Det har kommit till vår kännedom att Magdalena bjudit moppekillarna i Botkyrka på glass mot röster som klassens ordningsman.

Som vi har meddelat tidigare så har era barn heroiskt gått samma väg varje dag till matsalen trots hot och glåpord från stora grabbarna. Det är viktigt att vi inte låter stora grabbarna vinna. Från nästa vecka kommer vi gå en annan väg.

Det nyinköpta hörlurarna till barnen så att de i lugn och ro skulle kunna lyssna på sagor har nu efter önskemål från Zara kompletterats med mikrofoner så att det ska kunna gå att kommentera ljudböckerna mellan varandra samtidigt som man lyssnar.

Vi vill påminna om syftet med skoluniformen var att vi skulle vara enhetliga (slå upp uniform på latin). Nu har Jimmie satt en liten blå blomma på sin uniform vilket kan passera. Mer tveksam är Magdalenas, som mutat moppegrabbarna i Botkyrka taggiga ros och Johans kxk går absolut inte för sig.

Nästa vecka åker vi till tekniska museet för att titta på kinesiska spionballonger och ryska koppartrådstelefoner.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply