NATOPAJ på borgfreds botten

Spelar ingen roll om man särskriver eller inte, det är paj i vilket fall som helst. Och det är inte det enda som är paj utan både SVT Aktuellt och Morgan gjorde sitt bästa i torsdagens Aktuellt för att visa hur pajiga de är. Morgan Johansson är nu en så etablerad fultolkar att SD bara lämnar in en lapp till SVT Aktuellt att det inte är någon idé att debattera. Billström fick ta den pajen istället och fick av Morgan itutat i sig att –

Chang Frick är SD (för att han är med i Riks) och därmed är det SD:s fel att NATO ansökan är paj för Chang betalade danskens tillstånd.

Rickard Jomshof har sagt att man ska bränna hundra koraner och därmed pajat ansökan.

Om nu SVT:s ankare Cecilia eller någon i redaktionen kopplad till öronsnäckan eller Billström, någon, NÅGON, för en gångs skull kunde dra händerna i bordet och skrika ”NU RÄCKER DET, JAG KASTAR PAJEN”.

Chang är inte med i SD och har varit med i både SR och SVT och Jomshof utspel handlade om yttrandefrihet. Morgan däremot och Socialdemokraterna var de som först drog på sig Erdogans vrede genom sin uppgörelse med Kakabaveh som är av kurdisk ursprung. Och med samma guilt by association och Kakabaveh som är f.d. Vänsterpartist hamnar vi hos de V – riksdagsledamöter som stod och viftade med PKK – flagga i Almedalen. Här snackar vi riktig NATOPAJ av S och Morgan.

Som om det inte räckte med att det var S som först bakade botten till pajen så var det även Morgan som spräckte borgfreden. Om några veckor kommer Morgan stå i Aktuellt och anklaga regeringen för att ha spräckt borgfreden. Troligen har då även M lämnat in en lapp och endast Cecilia och hela redaktionen står och svajar med. Kanske, men bara kanske, tycker fler att ”NU KASTAR VI PAJEN”.

Värmt ugnen till 2023-03-03 och dags att ta ut TILLBAKAKAKAN. Ungern ställer sig visst på tvären eftersom S och då framför allt Strandhäll varit framme igen. Man har twittrat, bröstat och mästrat sig som bara en von oben a.k.a. humanitär stormakt kan och Ungern tar sin chans att hämnas. Tack för den kakan S.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply