Swedish värdegrund under attack

Jordan B Peterson och Tim Pool. Två transatlantiska pilar rakt in i den svenska ankdammen. Det är alltid lika roligt när den svenska media och politikereliten får sig lite motstånd. Politiker och journalister som vanligtvis endast behöver avfärda sina meningsmotståndare med ”lågutbildade rasister” blir lite mer osäkra när någon från ”over there” kommer. Ja inte alla då, vissa forsätter på gammal vana med ”kryp tillbaka under din sten” och ”så tycker inte vi”.

Men andra journalister skruvar lite osäkert på sig – ”va, sa han verkligen så, att det finns biologiska skillnader mellan män och kvinnor (vad ska vi tycka om det)” eller när Trump kommer till Skavlan i nästa avsnitt. Då blir det antagligen Gudrun som får flankera Skavlan mot Trump ”in the Swedish värdegrund”.

Vi svenskar är så svältfödda i att någon känd person inte helt ställer upp på tok-vänsterliberala idéer så att när någon gör det blir han hyllad som en rockstjärna, lite James Dean. Skavlan hade faktiskt även en kvinnlig gäst i samma kaliber – Ann Coulter. Det är  tydligt att vi 80% som inte är tok-vänsterliberaler (C+L+MP) får hoppas på transatlantiska kändisar / journalister. I Sverige finns inga som vågar yttra sig, det är väl bara Tino, Ivar, Janouch, Heberlein, Bali och Alice som vågar.

I veckan kund vi läsa om att Kina lanserade en virtuell nyhetsuppläsare, en AI – avatar. Det är väl inget, i Sverige har vi haft robotuppläsare i flera år. Alla kör enligt samma program. Allas lika värde min och mungipor ner – Åkesson på besök. Skjutningar – samhället måste [fritidsgårdar, avhopparverksamhet, värstingresor, socialtanter], barn, barn och barn.

Jordan och Tim måste undra vad sjutton de var med om. Hälften av befolkningen hyllade och andra hälften dissade. Vi är så enkla vi människor, vi ser olika ut men finns bara i två varianter. Variant Åkesson eller mot Åkesson. Säg mig om du röstar på SD eller inte så kan jag berätta för dig vad du tycker om Trump, klimatförändringarna, flyktingpolitiken, metoo, pensioner, poliser, utanförskapområden, Södermalm, vuxna i rummet, EU, Polen, DN m.m.

Tro ingenting annat – du är bara en lobster. Och det är 50% chans att du är en naiv lobster.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply