Lyser upp min röst

Jag vill inte göra mig märkvärdig men jag började använda Facebook sent eftersom jag tyckte mest att det var en massa kattbilder och larv. Facebooks grundare var en hyllad hjälte som skänkte alla sina pengar till välgörenhet. Staterna var nöjda som hade en okritisk befolkning som lajkade kattbilder hela kvällarna, allt var frid och fröjd.

Jag läste mest på alternativ media men drogs sakta in I Facebookvärlden efter att alla tidningar slutade med kommentarsfunktionerna och upptäckte nu många nya spännande grupper som inte diskuterade katter utan t.ex. flyktingpolitik. I takt med att grupperna blev fler och större vände också medias bild av Mark Zuckerberg (Facebooks grundare) från hyllad hjälte till ifrågasatt demokratistörtare. Bara idag kan vi hitta två kritiska Facebook artiklar i Aftonbladet – ”Dags att krossa Facebook en gång för alla” och ”Det är dags att vakna – demokratin är i fara”.

När Aftonbladet går ut så hårt mot något får man ett kvitto på att det är (Facebook) något bra. Slaget verkar nu stå mellan Soros Open Society och Facebook. På ena sidan har vi en globalist miljardär som sponsrar allt som går i vänster liberala globalist spår som Expo, flyktingpolitik, mot Brexit och Centern mot en massa privatpersoner som sitter och skriver av sig på kvällarna. Eller som Open Society skulle definiera det hela, folket (Open Society) mot ryska twitterbottar (Svensson).

Det är inte Facebook som borde granskas utan Open Society som för övrigt låter som någon riktig skurk organisation från TV – serien MR Robot.  Direkt översatt från Google translate –

”Vårt uppdrag

Open Society Foundations arbetar för att bygga vibrerande och toleranta demokratier vars regeringar är ansvariga och öppna för alla människors deltagande.”

Open Society arbetar för att bygga ”vibrerande” demokratier. Vad betyder det. Än så länge – i varje fall i Sverige – är det svenska väljare som ska bygga demokratin. Fast nu när det skrivs så kan man ju verkligen undra, kanske har Open Society lyckats med sitt uppdrag. Märkligt att all kraft läggs på att leta efter ryska påverkningskampanjer på val när vi har en organisation som helt öppet gör allt för att påverka.

I Sverige har vi självutnämnda åsiktspoliser i form av gruppen jagärhär och i Global Compact delmål 17, punkt 33 C vill man stoppa offentlig finansiering eller stöd till media som inte sjunger rådande vänster liberal globalist sång. Är det Open Society som ska bevaka det? På samma sätt som man bevakar Facebook genom att finansiellt stödja en tysk Facebook – åsikts – polis.

Som väljare har man aldrig varit längre ifrån att kunna påverka genom att rösta. I bakgrunden snurrar stora och halvhemliga organisationer och avtal som Agenda 2030, Open Society och FN Global Compact. Den senare ska vi tydligen rösta om inom kort. Hur många känner till något om det? De flesta vet nog inte ens att vi ska rösta.

Kort sagt. Vad är det som händer? Regeringsmakten görs upp bakom stängda dörrar oberoende av hur folk har röstat och över allt snurrar stora och mäkta organisationer med dunkla agendor som Agenda 2030, Open Society, FN Global Compact och Bilderberggruppen.

På nätet strömmar filmer in från Paris och de gula västarnas demonstrationer och man kan inte låta bli att känna lite respekt över att äkta människor har fått nog – och visar det i handling. Vad skönt det hade varit för Macron om fransmännen hade hållit sig inne och lajkat kattbilder istället. Men nog är nog, ständigt ökade skatter men sämre välfärd och infrastruktur samtidigt som makten tar sig allt större friheter och distanserar sig från väljarna.

När makten helt struntar i 20% av väljarna, när makten hoppar mellan blocken som om de vore fotbollsproffs som väljer lag efter bästa check och ljuger oss rakt upp i ansiktet. När makten vill begränsa och bevaka sociala och alternativa medier, då får man leta fram någon gammal gul reflexväst. Att de ska behövas en reflexväst för att rösten ska synas – jävla dagisdemokrati.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

One thought on “Lyser upp min röst

  • December 6, 2018 at 7:57 am
    Permalink

    En kvinna kuppar sig fram till Ring P1 genom att låtsas att hon ska tala om årets julklapp. Men väljer istället att berätta om FNs migrationsavtal och hur det mörkas av media. Programledaren Emanuel Karlsten påstår att han inte hört talas om avtalet och antyder att kvinnan är en foliehatt. Programledaren bekräftar bara medias bild av mörkandet.

    Sverige måste vara enda land i världen där journalister mörkar ett avtal som ska lägga munkavel på journalister.

    Källa

Leave a Reply