Skulle du köpa en bil av den här regeringen

En försvarsminister som står i SVT Aktuell och spelar någon slags fejkteater av upprördhet över SD och Åkesson och blir alldeles röd i ansiktet av upphetsning över sina egna djurmetaforer. Själv plockar jag fram skämskudden, det är ju för sjutton försvarsministern.

En miljöminister som helt oblygt och skamlöst ljuger om att han “sätter tonen” och får vara med de stora pojkarna. Vad mer ljuger miljöministern om, vindkraftverken? Vad mer skarvar ministern om, elöverskott? Upp åker ministerns byxor, strax ovanför knät och påminner mest om en liten pojke, en kompis jag hade som liten. Han hade alltid alla prylar man kan ha – fast på landet. Pinsamt, det är ju för bövelen miljöministern.

En utbildningsminister som med ära och berömmelse slår sig över bröstet över det fuskade provresultatet. En utbildningsminister som fuskar på prov, det är ju helt otroligt, utbildningsministern.

En VD för Vattenfall hävdar att redan gjorda investeringar för Ringhals skulle bli alldeles för dyra att göra och lägger ner kärnkraftverket. En kapitalförstöring av gigantiska mått, ett beslut som kommer påverka dig, ditt barn, dina barnbarn otroligt mycket när det inte blåser. Det är ju min mörka framtid.

En kvinnlig S – minister fjantar sig på Twitter som värsta tonåringen, herregud, du är ju minister.

En justitieminister som alltid hävdar att invandringen går ner, att invandringen stramas åt trots att runt 100 000 nya kommer varje år, VARJE ÅR. En lögn av justitieministern. “Sluta skjut”, brottsligheten går ner, knäcka gängen. Lögn, lögn och lögn. Det är ju otroligt nog av justitieministern.

En favvo GD till Socialdemokraterna sänker myndighet på myndighet och nu senast har GD lyckats sänka en hel ö, sänka restriktioner, sänka trovärdigheten, i en pandemi, för i allsin dar – det är ju GD för MSB.

En statsminister som tar alla debatter till en sådan låg nivå att våra köksbordsdiskussioner liknar snillen spekulerar. Det mumlas och svamlas så att man inte förstår. 40 – talet hit och stöveltramp dit. Kan man inte få begära mer, det är ju ändå, för i helv… statsministern.

Lägg till det där falska leendet många ministrar försöker sig på, även Reinfeldt. Ser inte äkta ut, som om att de tränat på att le och inte får till det. Falskler och ljuger, nå – skulle du köpa bilen? Aldrig i livet, de får styra landet istället!

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

2 thoughts on “Skulle du köpa en bil av den här regeringen

  • May 20, 2021 at 11:04 am
    Permalink

    Anna Ekström igen – “Överenskommelsen mellan utbildningsministerns statssekreterare och Skolverkets generaldirektör om att undanhålla information från oppositionen visar på en allvarlig röta i svensk statsförvaltning.” – Bulletin

  • May 20, 2021 at 11:07 am
    Permalink

    Ja det är Ygeman, ja det är Ygeman, som har ljugit igen – “DN kan nu publicera nya uppgifter och en ny regeringsrapport som går rakt emot den version som Anders Ygeman gett.” – Pettersons Blogg

Leave a Reply