Reportrar med naiv uppsyn och med rötter i 68 vänstern

Sverigedemokraterna, ganska långt namn, 19 bokstäver. Enklare att skriva och säga SD. Men inte för SVT och Aktuellts programledare Cecilia utan de anammar direkt Bilderberggruppens nya uppdatering i manualen och benämner SD som ”Ett främlingsfientligt parti med rötterna i nynazismen”. Exakt samma fras som bl.a. Löfven använde så manualen har snabbt fått spridning och duktiga lydhundar är trogna husse.

Det är imponerande och se hur snabbt Billderberggruppen / Deep State / Soros / Globalisterna får ut sina instruktioner. På dagen kallas alla IS – terrorister för hemvändare och SD för ”Ett främlingsfientligt parti med rötterna i nynazismen” av samtliga redaktioner och partier. Det kan inte bara vara en slump.

Man undrar vem reportern eller närmare bestämt ”reportrar med naiv uppsyn och med rötter i 68 – vänstern” skulle välja som granne. IS – hemvändaren eller ”den främlingsfientliga grannen med rötterna i nynazismen”.

Att kalla terrorister för hemvändare och kritiker till flyktingpolitiken för nynazister är ungefär som miljöaktivister som skäller ut östermalmstanten med pälskrage och som sen morsar glatt på motorcykelgänget i skinnvästar. Fegt. ”Reportrar med naiv uppsyn och med rötter i 68 – vänstern” är väldigt hårda och tuffa mot Jimmie, LO – gubben och svenne-banan. Det är ofarligt, godhetspoängen kostar inget. Men att nämna hemvändarna med deras rätta namn är olustigare och farligare.

Om SD (föredrar den kortare varianten) är ”ett främlingsfientligt parti med rötterna i nynazismen” så är 20% (och stigande) av Sveriges befolkning nynazister. Var ska alla ”reportrar med naiv uppsyn och med rötter i 68 – vänstern” då ta vägen. Stackars er, ni får väl ta i hand med hemvändarna och isolera er i någon gated community, fast det har ni iofs redan gjort. Långt, långt bort ifrån den vämjeliga LO – gubben, vårdbiträdet och annat löst folk i förorten, alla dessa nynazister.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply