Måndagsbojkott av Aftonbladet

De som ska granska makten skickar lobbyister för att påverka ett val. Demokratilarv.

Engelsmännen röstade för Brexit och etablissemanget gör allt för att inte respektera folkviljan. Demokratilarv.

Gula västarna demonstrerar för fullt i Frankrike och är kraftigt underrapporterat i media. Hade samma sak pågått i något annat land utanför Europa hade bevakningen varit mycket större. Mueller rapporten och Trumps ev. rysslandskopplingar har dagligen rapporterats samtidigt som demonstranter i Paris fått ögon sönderskjutna, händer krossade och massarresterats med knappt en notis i tidningen.

Och jag kan på rak arm säga att EU inför länkskatt och censurfilter trots att 98% av medborgarna är emot. Demokratilarv.

Aftonbladet, Expressen, DN et al. låtsas oftast vara någon slags demokratikämpar men skickar Schibsted och Bonnierlobbyister till Bryssel för att påverka ett val. Att påverka ett val för att säkerställa fortsatt makt och intäkter åt sig själva. Demokratilarv.

Röstningen om copyrightdirektivet har mediakopplingar. Skicka Mueller eller Uppdrag Granskning för granskning. Nej just det, man biter inte den hand som föder en.

EU valet – 

A. Vill du ha ett öppet och demokratiskt internet?

B. Vill du ha ett grått internet där Schibsted och Bonnier avgör vad som ska tillåtas?

Och så röstar alla våra EU – delegater, hoppsan de röstade på B. Mycket märkligt, trodde våra EU – delegater att folkviljan var B? Det måste ha blivit något fel och iofs blev det fel men vilken otur att det inte går att rätta det som blev fel. Mars månads viktigaste uppdrag, åk ner till Bryssel, tryck på rätt knapp, du får 150 000 (alltså av oss skattebetalare) för besväret – och så trycks det fel, och dubbelfel, även kollegan trycker fel och en Sosse trycker fel och 16 andra trycker fel och så vips så har ett felaktigt beslut tagits. 

Märkligast av allt – det verkar inte vara någon som är speciellt ledsen av att det blev fel, hey – alla kan göra fel, man är ju liksom ingen robot. Oj, här blev det lite fel sa domaren som dömde fel brottsling till livstid. Oj vad tokigt sa piloten som landade utan att fälla ut hjulen och synd sa jägaren som vådasköt kamraten. Så tokigt det kan bli. Ja men gör om då om det blev fel!!!

Demokratilarv. Är inte ni som jag trötta på hur etablissemanget kör med oss? Hur det skiter i en folkomröstning, hur vissa saker inte rapporteras (och då har jag inte ens nämnt flyktingpolitiken) hur tidningar, alltså tredje statsmakten skickar lobbyister till Bryssel (bara en sådan sak) för att påverka. Hur de försöker slå i oss att länkskatt och censurfilter skulle vara något bra för oss. Det enda det är bra för är Schibsted och Bonnier.

Någon som kommer ihåg när det uppmanades till bojkott av Google och när Facebook blev hårt kritiserade för ungefär ett år sedan? Det var startskottet, sen drog lobbyisterna till Bryssel och resten är historia. Det är nästan för enkelt. Hur enkelt kan man få igenom ett beslut, det är bara att bjuda på en princesstårta så är det klappat och klart, så enkelt. Demokratilarv.

Att uppmana till bojkott känns lite ostigt men om nu TV4 / Bonnier / Scherman kan uppmana till bojkott av Google så kan jag bojkotta Aftonbladet (Karin var en av lobbyisterna). Så låt nu Aftonbladet få sin länkskatt och sitt censurfilter. Varje måndag, måndagsbojkott – läs inte Aftonbladet, länka inte till Aftonbladet och kommentera inte. Hur provocerande Anders Lindberg än försöker vara. Sen brukar ju Anders allt vara extra ”bagdad bob” på torsdagar (Opinion Live) så det finns möjlighet att kommentera då.

Aftonbladet och andra mäter ständigt sin besöksstatistik på sajten och bara en liten nedgång kommer att märkas. Aftonbladet har ingenting annat än sin läsare.

  • Aftonbladet vill ha länkskatt – ge Aftonbladet länkbojkott.
  • Aftonbladet vill ha censurfilter – ge Aftonbladet kommentarsbojkott.

First we take Aftonbladet then we take Expressen. Läs alternativ media på måndag.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

One thought on “Måndagsbojkott av Aftonbladet

  • April 14, 2019 at 10:16 pm
    Permalink

    Enligt Aftonbladet tappade Moderaterna för att Batra öppnade upp för att samtala med SD. Någon som vet om Aftonbladet analyserat KD:s uppgång?

Leave a Reply