Regeringsmakten som långnäsa

Efter att i otaliga inlägg och kommentarer försökt skrämma svenskarna med att SD skulle vara en fara för demokratin klämmer Stefan Löfven till med “Jag har aldrig uppfattat att VPK inte stod upp för demokratin.” och man förstår vilken demokrati Stefan är rädd om.

Men nog trodde man att minst en “time out” skulle komma från Stefans historielösa uttalande. Men det är som att hälla vatten på en gås (förstod du den Peter Hultqvist) och business as usual med Björn Söders 8 år gamla uttalande om Samerna m.m. Kasta sten i glashus (den då Peter) eller direkta lögner har aldrig varit några problem för Socialdemokraterna eftersom Vinnovas generösa bidrag till media för att jaga fakenews inte avser Socialdemokrater.

Inte heller MSB med sin bevakning av fakenews lyckas hitta S troll. Troligen är det för uppenbart, jag menar – vem står i TV och ljuger. Ganska komiskt (om det inte varit för mina skattepengar) att miljoner satsas på att söka troll, fakenews, yttre och inre valpåverkan så är det bara att sätta på TV:n.

Även SVT – journalisterna ser inget större problem med den politiska historierevisionismen och förklarar det hela med regeringsmakten. Nästan samtliga Rapports och Aktuellts politiska journalister viftar bort det med – ja, ja – det handlar om regeringsmakten. Och då ska det liksom vara bra. En SD politiker som fakenewsar sig får dras med det i årtionden, i samtliga debatter och intervjuer men en Socialdemokrat kommer undan med vad som helst – för det handlar om regeringsmakten.

MED SAMMA MYNT – Nu ska SD ge igen. I alla debatter, i alla intervjuer, i årtionden framöver, så fort någon ifrågasätter något så dras Stefan Löfvens uttalande fram och vi oroas med dramatiska övertoner över S syn på demokrati och deras kopplingar till Vänster Partiet KOMMUNISTERNA.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply