Proteströsta mot proteströster

Drivmedelspriserna är en katastrof, invandringspolitiken en ännu större katastrof och energipolitiken en sådan katastrof att det närmast kan liknas vid en naturkatastrof – Force Majeure.

Sen kan den regeringen som suttit vid makten i åtta år skylla på att det inte går att sänka, Putins fel eller att man stramat åt. Den här väljaren är inte lika naiv, den här väljare går inte på det, den här väljaren protesterar med en proteströst på SD.

Till den här väljarens förvåning proteströstar nu östermalmskändisar med Guillou, Amanda och Hannah i spetsen mot min proteströst.

Den här väljaren som kallar sig arbetare, proteströstar mot det parti som kallar sig arbetarparti och östermalmsprofilerna proteströstar mot min proteströst genom att rösta på det parti som kallar sig för arbetarparti.

Man slår sig för pannan. 

Efter Sossarnas fula avslut på valkampanjen med sina smutskastnings och energilögns – presskonferenser är valet ännu enklare. Efter Östermalmprofiler och kändisprofiler och Aftonbladets ledarsida som närmast kan liknas vid en karikatyr på Pravda är det inte ens en protest längre. Det är en spark, och inte en spark med stövlar utan med eccoskor.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply