En stackars socialist

Jan Guillou kommer ut som vänsterextrem i Aftonbladet och jag blir lika förvånad som jag blev när Jöback kom ut. Tidigare har Jan inte röstat för att visa på någon slags opartiskhet vilket måste vara Sveriges mest vaskade röst. Finns INGEN som uppfattar Guillou som opartisk.

När Jan tar hjälp av valkompass och valbarometer för att se vad han är så blir det tydligen V, S eller MP. Ytterst märkligt, måste vara frågorna typ äger du ditt boende på Östermalm, fritidsintresse jakt och sippra på gammal konjak samt flexibla arbetstider som klassat in Jan som socialist. Själv blir jag nästan alltid KD, SD eller M – hur jag än dummar mig. Förstår inte hur man som vuxen människa lyckas fylla i valkompassen och bli socialist. Ärligt nyfiken.

Att Jan ska taktikrösta på MP är stor humor. Personligen skulle jag tro att MP är en stor orsak till SD:s framgångar. Ett fotbollslag vinner över ett annat, kan vara för att de är bättre eller för att andra laget är sämre. SD:s framgångar skulle jag se som att V,S och MP är – milt sagt, dåliga.

Jag gör som jag alltid gör när någon kommer ut som MP – kollar vilken bil de har. Den första träffen med Google berättar att Jan ska sälja sin stora Citroen C6 med den bensindrivna V6:an på 210 hk till förmån för en svart Lexus RX 450h (mestmotor.se) som är en törstig laddhybrid (förtäckt miljöbil).

För övrigt anser jag att …
… Sverige skulle bli ett bättre land om rika champagnesocialister slutade kokettera med sin socialism.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

One thought on “En stackars socialist

  • September 7, 2022 at 5:29 pm
    Permalink

    En socialist förnekar sig aldrig. Jan Guillou krockar med TVÅ PARKERADE bilar och det är någon annans fel.

Leave a Reply