Östling intervjuades av sajt med kopplingar till röd makt-miljö

Leif Östling, styrelseordförande i Södertälje Science park, har medverkat i en intervju på en sajt med kopplingar till den kommunistiska miljön. Där uttalar han sig bland annat om hur människor från Majorna och Söder inte klarar av att jobba inom svensk industri.

I en timmes lång intervju på sajten SVT, som har kopplingar till den kommunistiska-miljön, pratar Leif Östling, tidigare vd för Scania – numera ordförande för Södertälje Science park, om allt från tiden på Scania, svenskt rättsväsende och hipsters, vilket bland annat FN uppmärksammat tidigare.

Sajten SVT bildades runt 1800 enligt Sven Svensson, researcher på AfS.

– De plockar upp röster från KFML, KPML(r) och konspirationsteoretiker som är mer svårplacerade politiskt, och VPK. De driver sin opinionsbildning genom sina myndighetsaktivister, säger han.

– Den röda tråden är ämnen där invandring och minoriteter står i centrum för allt som är rätt i samhället. Ett annat sådant ämne är klimatalarmism.

 I intervjun säger Östling bland annat:

”Vi har tagit in alldeles för många journalister, det har vi gjort. Det man ska komma ihåg är att vi tagit in folk från boktryckareran och de lever i ett samhälle som vi lämnade för ungefär 100 år sedan. Det är deras känsla och uppfattning om hur ett samhälle är.”

Han pratar även om hur anställda i Oskarshamn, födda på Söder, inte ”grejade” att jobba på fabriken.

”Att man måste komma i tid. Det var man inte van vid från de samhällen man kom ifrån.”

Leif Östling är i dagsläget ordförande för Södertälje science park. Kommunens styrelserepresentant i Science Park, Boel Godner (S) blir uppringd av SVT med SVT:s ansvariga utgivare i medhörning för att få ett ”tar avstånd från Östlings uttalanden”.

Man ringer även Östlings tidigare arbetsplats Scania, Östlings fd. vänner, frisör, ICA butiken där Östling brukar handla samt Peter Wolodarski för att få ett ”tar avstånd från Östlings uttalanden”.

Sen ringer Hanna Stjärne till Jan Hellin som ringer till Stefan Löfven som ringer till Henrik Arnstad som ringer Sandro Scocco som slutligen ringer Greta. Visar på tydlig röd makt – koppling enligt min kompis Mållgan.

Det finns även en trollartikel av ryska troll att jämföra med.

Bra kommentarer nedan.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

2 thoughts on “Östling intervjuades av sajt med kopplingar till röd makt-miljö

 • November 2, 2019 at 1:37 pm
  Permalink

  SwebbTV har försökt ringa SVT:s ansvariga utgivare Geronimo Åkerlund som låter meddela att han endast kommunicerar via mail. Jag ringde själv till SVT för att höra om de kunde belägga sitt påstående om vit – makt koppling. Jag blev riktigt förvånad när jag kopplades fram till ansvarig utgivare Geronimo.

  Jag har många gånger sett Geronimo namn i eftertexterna till Rapport och tänkt ”stackars målvakt som får stå till svars för allt detta” men det visade sig att Geronimo inte alls var någon stackars målvakt. Han var högst initierad om SwebbTV och pratade på om vit makt kopplingar, Youtube avstängning m.m.

  När jag antydde att SwebbTV börjar konkurrera med SVT svarande han raljant att SwebbTV ligger på 40 000 visningar. I skrivande stund ligger SwebbTV:s intervju med Östling på över 105 000 visningar. På journalisten.se kan man läsa att SVT:s mest populära videoklipp ligger på 40 000 starter.

 • November 2, 2019 at 9:57 pm
  Permalink

  Herre jävlar! SVT:s bästa program runt 40 000 views och SwebbTV:s intervju med Östling, nu 110 000 views. Det är som om Åshöjdens BK skulle spela 8 – 0 mot Real Madrid.

  Jan Helllliiiin, halllåååå!!! Vad gör du med våra 8 miljarder? Vilka spelarköp har du gjort? En snabb titt i journalisten.se visar att SVT valt att satsa på Nyfikna Nicole, Nassim, Sociala Sahar och Seb (jag skojar inte). Samtliga gillar att resa utomlands, för att citera en känd sångare – herrrrrreeeeeguud. Resa utomlands – det är så 2018 – hört talas om flygskam SVT?

  Inte undra på att det inte finns något att se, läsa eller lyssna på. Jag som närmast får benämnas som Nisse i Hökarängen som är SVT och journalisters nidbild på oss vanliga tittare och läsare – du vet – sådana där som tidigare betalde TV – licensen och nu skatten. Nä, SVT satsar på Nyfikna Nicole och Sociala Sahar – vilket skämt. Hur många konsultmiljoner kostade det att värka fram dessa profilbilder? Som för övrigt befinner sig utomlands hela tiden.

  Just for the record. Nisse i Hökarängen gillar också att resa, prova ny mat och jämställdhet.

  Vad fan får jag för pengarna? Nisse är inte målgruppen för P3 och inte målgruppen för SVT online – troligen inte målgruppen för någonting, så vad ska då Nisse titta på?

  SwebbTV.

Leave a Reply