Öppet brev till ståuppflingorna

Kära ståuppflingor

Jag läste om ert initiativ till etiska riktlinjer och uppförandekod. Att alla ståuppflingor skulle vara snälla mot varandra, kramas och inte diskutera så brännande saker som genus innan ett ”gig” för att det kunde kännas otrevligt. Hedervärt, fantastiskt och jag vill bara rymdkramas och säga att initiativet inte bara stöds av äppelkäcka pojkar som Özz, Måns och Henrik fucking Schyffert utan även av mig – SD väljaren. 

Som SD – väljare blev jag alltid lite ledsen i ögat och kränkt när jag lyssnade på ståuppflingorna innan uppförandekoden. Nu känns det tryggt att besöka ställen som WELLDONE (RAW) och Norra Kuddrum. Vill man ändå bli lite provocerad kan man ju alltid damma av de lite tuffare och råare komikerna som Hasse och Tage eller Macken.

Om nu Titti Schultz kunde ta över Joe Rogan så skulle även snöflingorna på Spotify må bättre och om Christer Sjögren kunde rappa istället för Yasin så förenas vi i en alldeles, alldeles underbart ….. tråkig jävla värld.

I natt jag drömde, något som jag aldrig drömt förut.
Jag drömde det var fred på jord och alla skämt var slut.

Jag drömde om en jätte sal, där komiker satt i rad.
Så skrev de på ett konvolut, och reste sig och sa
:

Det finns inga skämt mer, det finns ingen satir.
Och ingen känner längre till, det ordet ståuppkomiker
.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply