Någon som röstar

Någon höjde priset till Europas högsta. Någon annan lovade att sänka priset men får sen kritik av någon för att man inte sänkte tillräckligt snabbt och mycket.

Några gjorde sen sitt bästa för att informera alla andra om att någon inte gjort som man lovat tillräckligt snabbt och mycket och därmed tycker några att någon som såg till att vi hade Europas högsta priser kan få förtroende igen.

Tydligen är det bättre med någon som höjer priset än med någon som sänker – om man inte sänker tillräckligt.

Vet någon vem någon är? Om någon vet det och har röstat höger för att sen säga vänster när NOVUS ringer förtjänar ett literpris på 30 kronor och höjda matpriser p.g.a. ökade fraktkostnader. Man måste också vara ärlig och säga att man även får 0,00000001% bättre miljö.

Om man inte vet vem någon är – ja då stämmer det nog med att man är Sosse. Den stora frågan är då hur man råkade rösta höger i senaste valet. 

Gäller för övrigt även elmarknaden (kärnkraft och elstöd), brottsligheten, hungriga barn, skolan m.m. Eller tror någon att dessa problem uppstod senaste halvåret?

Några saker som definitivt hänt senaste halvåret är röstandet i Botkyrka, Sosse på Hamas konferens, Postkodlotteriet och f.d. Sosse toppen Batljans kraschade bostadsbolag SBB. I min värld borde detta sänka förtroendet ytterligare för S, i någon annans värld ökar det.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

One thought on “Någon som röstar

  • June 5, 2023 at 7:09 am
    Permalink

    Just resonemanget kring elmarknaden följer exakt samma mönster som drivmedlet med den skillnaden att istället för att stoppa in något som är dyrare (biodrivmedel) tar man bort något som är billigare och pålitligare (kärnkraft) och klagar sen på att elstödet inte utbetalas tillräckligt snabbt.

Leave a Reply