Media Jan

Idag får media kritik från lite finare håll för sitt sektbeteende och hyllande av Tegnell, FHM och den allsmäktiga coronastrategin i Sommar i P1 (av alla program). Det är alltså inte någon lågutbildad SD som tycker att media intagit en något partisk hållning utan en överläkare och professor. Detta måste bemötas – SR ringer Göran Greider för en kommentar.

FalskaNyheter känner igen sig i kritiken och ringer Görans kompis Jan.

Jan Hellin, har ni inte förminskat problemen och överdrivit det positiva i er granskning av flyktingpolitiken?

Det tycker jag inte.

Jan Hellin, ytterligare en undersökning visar att över 70% av journalisterna har sina sympatier till vänster, är inte det ett problem?

Det tycker jag inte.

Jan Hellin, SVT får kritik för sin okritiska granskning av Sveriges coronastrategi. Ligger det någonting i det (ha, ha – alla vet svaret).

Det tycker jag inte.

Likheterna mellan SVT:s granskning av coronastrategin och flyktingpolitiken är slående. Det okritiska förhållningssättet, konsensus bland alla journalister och menlösa frågor på presskonferenser och intervjuer.

En viss skillnad finns i att etablissemanget (nåja, några) vågar kritisera coronahanteringen men ingen vågar kritisera flyktingpolitiken. De enda som vågar (förutom alt. media) är äldre personer som avslutat sina karriärer. Det om något borde bevisa att vi har en extremt smal åsiktskorridor i Sverige, eller hur Jan Hellin?

Det tycker jag inte.

Likheten med Bagdad Bob är slående.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

One thought on “Media Jan

  • July 28, 2020 at 8:32 pm
    Permalink

    Ja – vad säger man. Göran Greider blir uppringd av SR och Anders Lindberg kommer till SVT för att försvara medias roll. För det vet ju alla att Göran och Anders är stora kritiker av S och myndighetsvänstern. Och Anders blandar som vanligt bort korten och spinner och trollar så att kritiken mot medias roll ska blandas ihop med något annat men i själva verket bevisar att kritiken är korrekt.

Leave a Reply