Marionettdockorna och elefanten

En moderator som är en vänsterextrem Ben & Jerry figur har placerat 7 – klöverns partiledare samt Fi likt marionettdockor på scen i årets pride. Även en elefant har placerats på scen och ska representera SD. Det skämtas (läs mobbas) om elefanten som inte får vara där för att försvara sig.

I en demonstration av grupptryck och syltryggar viftar alla, några lite tveksammare än andra jakande med prideflaggan på moderatorns fråga om SD är ett homofobiskt parti. Så var det fastställt under lite hö, hö och annat tramsande, att SD och alla deras väljare förutom att vara rasister och fascister även är homofober.

Alla ni föräldrar som diskuterar mobbning med era barn. Här är det klassiska upplägget med pådrivaren, några mer aktiva än andra och svansen som inget vågar säga. Obehagligt att se, en bild jag aldrig kommer att glömma. Vuxna människor, partiledare dessutom som uppför sig som omogna och rädda barn. Så långt ifrån ledare man kan komma.

Som om detta inte var nog så uppträder den ena av en känd artist och kommunistduo i en tröja med hammaren och skäran. Med en sådan fantastisk övertydlighet demonstrerar man sin okunskap. Men inget som förvånar, unga människor utan kunskap och ifrågasättande har pushats av media som några slags profeter endast för att de är emot SD. Finns otaliga exempel på kändisar som höjts till någon slags nobelpristagarnivå endast för att de stått bakom SD mobbningen.

Mission completed, vänstern har kapat ytterligare en organisation och myndighet. Frågan är nu bara – vad tycker alla HBTQ personer som inte är vänster, för det finns väl sådana eller är det jag som har fördomar.

Många har redan skrivit och reagerat på detta haveri, t.ex. Nyheteridag och Petterssons Blogg där även Darkos filmer finns samt otaliga tweets. Jag skriver ändå för att det här är något som jag inte vill glömma, ett tidsdokument som beskriver andan i landet på samma sätt som masshysterin med galan ”hela Sverige svamlar” i Globen för några år sedan. Den visar med sådan tydlighet den pinsamma vänstern, kändis och politikervärlden med brallorna neddragna – och inte skäms de. Imorgon står de i en talarstol eller på ett torg igen och pratar om vuxna samtal och lika värden.

”Man uppfattar det som att man håller på att tappa förståndet när man betraktar samhällsutvecklingen och reaktionerna på denna utveckling. Det man erfar är helt enkelt för absurt för att vara sant.” – från ett suveränt blogginlägg om något som kallas Zersetzung.

Avslutningsvis kan jag inte låta bli att förundras över vänsterns valstrategi. För vilken gång i ordningen gör det bort sig så att det i slutändan ändå gynnar SD vet jag inte men man tycker att det borde lärt sig. Men det är klart, om man inte kan vinna debatten vare sig man tar den eller undviker den – ja då vet jag inte. Det har gått så långt att man bara behöver ställa in en uppblåsbar elefant så åker hela vänstern och 7 – klövern på däng.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply