Foliehattarnas sammansvärjning

Åkesson vann senaste riksdagsdebatten med ett enda ord. Så träffande och enkelt att man undrar varför det inte kommit tidigare. KONSPIRATIONSTEORI – ja jävlar – det är perfekt sammanfattat. Löfven och S har i alla år stått i riksdagen, i TV och på torg och spridit konspirationsteorier.

FalskaNyheter har tidigare skrivit om Vinnova som skänkt en massa av dina och mina pengar till MSM, som om de inte hade tillräckligt, för att jaga sådana som dig och mig. Som om att det var vi som sprider konspirationsteorier.

Och så står statsministern – i riksdagen – i TV och konspirerar om demokratihot hit och mörka krafter dit utan att MSM:s alla AI – robotar och journalister betalda med Vinnova (dina och mina) pengar gör utslag. MSM och MSB scannar privata Facebookgrupper, Darkweb och Flashback på jakt efter fake news så är det bara att sätta på TV:n. Så bortkastade pengar.

Synd att Åkesson hittade den perfekta repliken i sista debatten. Men Socialdemokraterna har gott om fake news – spridare och konspiratörer. Vad sägs om följande foliehattar.

Magdalena. Slirar ofta på sanningen och använder allt för ofta finanssnurran. På SVT säger man att när man bokat in finansministern vet man aldrig om hon kommer. Ibland säger hon att hon redan varit där och ibland inte. Åkesson bör köra med FakeNews.

Ygeman. Drällde med känsligt data på Transportstyrelsen och kunde inte hitta något konferensrum att informera statsministern när hemligheter började dyka upp på darkweb. Att just Ygeman fick ansvaret över IT har att göra med hans frenetiska Donkey Kong spelande i sin ungdom. Här passar det bäst med MissingNews för Åkesson.

Morgan. Avklädd i Anders Holmbergs intervju 30 min. Tvärvände i 30 min. Det som tidigare var rasism och helt oacceptabelt är nu en bra idé. Säg förlåt Morgan. Det tog 5 år men tillslut kom motfrågan till Morgans “vi har aldrig utbildat så många poliser”. Det är – men befolkningen har ökat, polistätheten är fortfarande bland det lägsta i Europa. Vad håller SVT på med? 5 år tills den självklara frågan ställdes. Här kan Åkesson köra med hela paketet, Fake, Missing och konspiration.

Ekström. Klipp och klistra med PISA betyget. Klockren FakeNews.

Hultqvist. Skämskudde på hans utfall mot Åkesson. Landets försvarsminister gör utfall så att skämskudden åker fram. Varnar i stort sett för allt om SD kommer till makten. Lyckas t.o.m. nämna den djupa staten. Självklart, men jag tipsar ändå – konspirationsteoretiker.

Baylan. Cementrapporten. MissingNews.

Strandhäll. Twitter. FakeNews.

Linde. “Flatten the curve” och telefonblåst i bästa Kalle Sändare stil av ryssar. Vad säger man, Missing – någonting.

Ylva. Om alla tandläkare som kom 2015. FakeNews. Sen sitter tydligen Ylva och stickar i EU – parlamentet. Stickar ett nät av konspirationer. Konspirationsteori.

Hur är det möjligt att det här gänget sitter och bestämmer över dig och mig? Kan bara finna en förklaring och den är lika enkel och självklar som Åkessons “konspirationsteori” och det är –

I motsats till barn som inte gör som vuxna säger utan som vuxna gör röstar väljare som politiker säger och inte efter vad politiker gör.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply