Våga prata tandläkarvolymer

FalskaNyheter kan nu avslöja att Sverige utnyttjade de stora flyktingströmmarna 2015 till att fejka asylinvandring och istället bedriva arbetskraftsinvandring. Det hade länge varit känt på Rosenbad att p.g.a. stora pensionsavgångar och nedlagda utbildningsplatser för att hålla lönerna uppe skulle vi stå inför en akut brist av tandläkare.

Arbetsmarknadsministern Ylva Johansson hade gett i uppdrag till mätinstitutet MIFFO som är frekvent förekommande på den här sajten i uppdrag att hitta länder med ett tandläkaröverskott och blickarna riktades mot mellanöstern. När så flyktingströmmarna drog igång informerade MIFFO regeringen att –

  • 37% av alla flyktingar från Syrien är högskoleutbildade
  • En mycket stor andel tandläkare döljer sig i flyktingströmmarna
  • Sandviken skulle göra stora ekonomiska vinster på redan utbildade tandläkare

Med den unika kunskapen fick regeringens smutsigare hantlangare Miljöpartiet uppdraget att med diverse pull-faktorer locka hit tandläkarna. Uppdraget var så krävande att en av partiledarna i tårar under en presskonferens förkunnade ”bästa sättet att hjälpa mina miljöpartistiska kommunalråd med hål i tänderna är ändå att göra någonting”.

Regeringens agerande hörsammades och med hjälp av Dublinförordningen som säger att man har rätt att söka asyl i sista säkra land styrdes strömmarna om till Sverige. Sverige togs på sängen av det stora intresset och hade ingen möjlighet att kontrollera betygen, alla som sa att dom var tandläkare erbjöds boende och arbete (praktikplats). Särskilt gynnsamt var det för barn som sa att de var tandläkare eftersom man då även fick tandläkarsekreterare och syster som skulle hjälpa till med det mesta. Många sötsugna passade också på att skaffa en egen tandläkare, en sk. ”tandboy”.

Tyvärr visade det sig att likt alla vänster-twitter-troll som är jurist (studerande) så är inte heller tandläkare en skyddad titel i mellanöstern. I stort sett alla som varit med och skänkt en slant till tandfen kan kalla sig tandläkare. Sverige fick ta emot ett stort antal tandläkare.

Sverigedemokraterna har länge varnat för att många som sa sig vara tandläkare inte var det men avfärdades och beskylldes för att lida av tandläkarskräck. Nu flera år senare verkar även regeringen förstå problemet och med olika åtgärder försöker man skapa enklare jobb inom tandläkaryrket. Nu finns flourblandare, ”hålla i handen stödjare”, instrumenttvättare och guldstjärneutdelare som nya tjänster. Den senaste reformen etableringstandställningar innebär att staten (du och jag) betalar 8000 av tandläkarens lön samtidigt som de fakturerar dig en riktigt hög timtaxa. Du betalar alltså en av världens högsta tax(or) för tandläkaren samtidigt som du också betalar halva lönerna åt ägaren av tandläkarpraktiken. En svensk lider.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply