ÄNTLIGEN! DÄR KOM DEN! TWEETEN!

Jag visste att jag skulle få rätt när jag den 27/7 trött utbrast ”ÄNTLIGEN” –

”ÄNTLIGEN! DÄR KOM DEN! TWEETEN! Nu slipper vi diskutera jobbiga saker som yttrandefrihet och islam. Nu kan vi älta Jomshofs tweet i absurdum och så får även Morgan komma in i matchen och SVT kan andas ut. Nu jävlar ska det diskuteras på riktigt. Får man skriva en sådan tweet, är det lämpligt. Kan han sitta kvar, vad säger Ulf, KU anmälan, Morgan, Strandhäll, Arnstadt, debatt i Aktuellt, debatt i morgon-tv, va, va, va?”

Och så rätt jag fick. Trots semestertider och med det allra flesta vänsterjournalister i radioskugga (dålig täckning i öst) så tjatades det på. Men nu när SVT Agenda är tillbaka efter sommaruppehållet (fast vi betalade väl ändå?) är det full SD – bash, som det tjatades. Camilla lyckades på samma som när hon intervjuade Löving om gängvåld fokusera på ett sidospår. Då om man verkligen kunde säga klan och nu ”tweeten”. Det var Jomshof hit och tweeten dit. Som tittare kunde man lätt få för sig att det var Jomshof själv som tuttat på, nekat NATO och slängt Sverige i krig. Inget annat skulle avhandlas eller informeras. Skattepengarna räckte tydligen bara till full granskning av Jomshofs tweet – och då heter det inte ens tweet längre.

Trippel Jinx, gud förbjude men om – och det får vi verkligen hoppas att inte – något skulle hända. Då är det inte svårt att lista ut vem som kommer få skulden av SVT, helt oberoende av vem eller vad. Runan är redan skriven. Hoppas att jag inte får rätt.

För övrigt …

Om man skulle hantera första maj demonstrationer på samma sätt som korandemonstrationer.

Måste de verkligen demonstrera just den 1/5, dålig tajming?
Måste de demonstrera i stan, kan de inte gå tåg i skogen?
Måste verkligen SVT ge första maj tågen uppmärksamhet?

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply