TV Program jag skulle vilja se

En uppföljning av hur det har gått för flyktingpojken som Fredrik Önnevall hjälpte (snäll omskrivning) till Sverige. Hur har han klarat sig, utbildning, arbete, pratar svenska, hittat sin familj, arbetar någon i den ev. familjen, dömd för något brott?

Hur gick nedstängningen av SwebbTV till. Ett spännande UG reportage där man jagar Google, Facebookgruppen jagärhär och Regeringen för kommentarer.

Massinvandringens kostnader. Nu har ju Stefan, Ylva, Annie, PwC (Sandvikenrapporten) och Sandro Scocco hävdat att det är en vinst men de har inte räknat i kronor och ören. Så en ekonomisk redovisning med staplar och cirklar. Plus och minus. Och typ – en budget.

Har Sverige världens bästa sjukvård? Wallraffa på SöS akuten, sitt flera timmar i väntrummet. Påverkar en miljon nya patienter vården? Hur många nya sjukhus har byggts senaste 20 – åren? Intervjua Annika ”sjukvård i världsklass” Strandhäll om 28 platsen i 2019 års ranking av CEOWorld magazine Health Care Index (Mexico ligger på 29).

Klimatdebatt. En debatt om klimatet där även andra med en mer sund inställning får komma till tals – en debatt helt enkelt.

Sen lite kändisar såklart –
Förlåt mig, jag bara killgissade. Förlåt mig, jag vara bara ett barn. Förlåt mig för att jag skämde ut mig i alla lekprogram. Förlåt mig för att jag varit så PK.

I skrivande stund så har jag SR P3 (kl. 10.58) på där en SDSD (Ständigt Dissande SD) – programledare lite humoristiskt kletar in Trump (otippat) i Epstein affären / ”självmordet”. Så gärna en P3 dokumentär om Clintons kopplingar till Epstein (vilket de flesta förutom SVT och SR pratar om).

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

3 thoughts on “TV Program jag skulle vilja se

 • October 3, 2019 at 7:23 am
  Permalink

  Läkarsketch jag skulle vilja se.

  Det är juli månad och en man kommer in på akuten på ett av Stockholms största sjukhus. Hjälp, finns det någon läkare här – tystnad.

  En man faller ihop på en restaurang i Saint Tropez. Omringas direkt av tre svenska läkare.

 • October 3, 2019 at 7:23 am
  Permalink

  Bilsketch jag skulle vilja se:

  En beige svenne banan sitter i en bil och dirigeras av en aggressiv arabisk speakerröst från GPS:en.

 • May 20, 2021 at 9:46 pm
  Permalink

  Tänk att det skulle hända, så förutsägbart – “Han åtalas nu för penningtvättbrott sedan en äldre svensk kvinna fått sitt konto länsat på 180.000 kronor och en del av dessa pengar hamnat på Abdulrahmans konto.” – Petterssons Blogg

Leave a Reply