Trippelnolla

Demonstranterna i Hongkong och Gula Västarna i Paris hade hårda duster med polis men knappast någon plundring eller misshandel av oskyldiga. Det har däremot protesterna i USA. Kan vara det värsta domedags-anarki scenerna jag någonsin sett (biofilmer inräknat). Hopp om mänskligheten – nere på noll.

Skolministern och hela myndighetssosseriet verkar helt oblygt ha ljugit om Pisa. Iofs ingen överraskning men kan vara droppen som fick bägaren att rinna över. Det är dessa människor som dagligen kallar andra en massa skit och alltid själva framställer sig som goda men i själva verket – ja, vad ska man säga. Sossar, trovärdighet noll.

I dagens rapport klagade Västerort på dålig information om Corona och i ett annat inslag fick vi se hur det dragits ihop en jättedemonstration på en knökfull platta och trol. kom en del ifrån Västerort (och Södermalm, Enskede, Hägersten). Själv har man visat hänsyn i nästan ett halvår och här visas det noll hänsyn. Hopp om hänsynstagande människor, Sveriges framtid – nere på noll.

Som lök på laxen dök Britton upp i Aktuellt och hade räknat på något men ville inte säga någon siffra. Tur det.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

2 thoughts on “Trippelnolla

 • June 3, 2020 at 8:54 pm
  Permalink

  I Aktuelltsändningen dök en ny tjomme upp. En hej och hå ekonomiprofessor som varit någon slags mentor till alla finansministrar (känns ju tryggt) och förklarade att det vara bara att låna och trycka pengar, inga problem med tusen-hundra-miljarder. OK, vi återkommer om tio år för att se hur det uttalandet åldrats. I bästa fall naiva och i värsta fall får mina barn-barn-barn-barn-barn-barn betala.

  Som om det inte var nog dök en sexbarns pappa upp och klagade på trångboddhet.

  Nu stänger jag av den där jävla dumburken – orkar inte mer.

 • June 4, 2020 at 7:12 am
  Permalink

  Undrar vad som händer när snöflingan kommer hem till Södermalm och luktar pepparspray. Kommer då frilansjournalist pappa och kommunikatör mamma –

  A. Snöflingan för en utskällning för att ha utsatt sig själv, sina syskon, föräldrar, mor o farföräldrar och hela samhället för fara.
  B. Pappa och mamma blir upprörda. Startar Facebook-grupper, Twitter-attacker och nyttjar sina kontakter inom media för att bedriva häxjakt mot polisen.
  C. Inget dramatiskt men snöflingan får beröm för sin medvetenhet. Nu har den trendkänsliga familjen 2018 kommit på att flyg inte är bra för miljön och 2020 kommit på att det finns rasism i USA.

Leave a Reply