Obegriplig politik

Om nu sveriges invandringspolitik var obegriplig med sina pullfaktorer, aktivister och naiva inställning är det ännu värre med energipolitiken.

Dumb boy, dumb boy
What you gonna do when the cold comes for you
The wind is still and the sun is hiding. What you gonna do
When the cold comes for you
Dumb boy, dumb boy

Bor man i ett kallt fördömt land längst upp i norr (och då snackar vi inte Island) och är extremt beroende av export gäller det att föra en vettig energipolitik. Det är –

 1. Lägg inte ner fungerande kärnkraftverk
 2. Satsa på fjärde generations kärnkraft
 3. Rör inte vattenkraften
 4. Inför tankeförbud på Vattenfalls VD

Miljöaktivisterna för nu en sådan hård kamp att det närmast kan liknas vid inhemsk terrorism. Först lägger man ner fungerande kärnkraftverk med en enorm effektförlust och kapitalförstöring. Som vi har arbetat, som vi har slitit för att skicka pengar till staten att bygga och driva kärnkraften.

Därefter gav man sig på cementen i mein miljös namn. Och nu samma attack mot vattenkraften med samma bok som rätta lära. Det ska bara finnas vindsnurror och solfångare kvar men det vet väl alla, att både vind och sol saknas på vintern, eller?

Miljöaktivisterna har bestämt sig för att vi alla ska frysa ihjäl, trots att vädret inte ändrats. Den här krisen är helt self made, driven av galna politiker, aktivister och en sovande befolkning. Släck!

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

One thought on “Obegriplig politik

 • December 6, 2021 at 7:51 am
  Permalink

  I SVT Morgonstudion har man bjudit in någon el-tjomme som man diskuterar el-åtgärder med. Vad man kan göra när det är så höga priser, släcka lampor, sänka inomhustemperaturen m.m.

  Otroligt irriterande. Det är som att sitta och diskutera vad man ska göra under pågående rån. Sätta på sig hjälm, hålla fram plånboken.

  Istället för att bli förbannade och kräva att man burar in rånarna.

Leave a Reply