Halmrasister

Det börjar mer och mer gå upp för mig att den där SD – beröringsskräcken bara är en grej de kör med för att kunna motivera sin egna överlevnad och sjuka beteende, kampen mot halmrasister. 

VideoOlle, Sosse som ständigt dyker upp i mitt flöde likt 1984:s videoskärmar försöker inbilla mig att det är helt i sin ordning att man negligerar över en miljon väljare. En och annan journalist gör också sitt bästa och nu senast någon KarlAnders som menar att det inte alls är någon demokratiskt rättighet att din röst räknas.

Tänk att det är politiker och journalister som är demokratins sänke. VideoOlle och KarlAnders är två exempel som försöker dundra ut sina åsikter eftersom de vet att de beter sig illa och bara försöker rättfärdiga sina handlingar och åsikter. Att rättfärdiga sitt agerande som demokratiskt är ett självbedrägeri och få det till representativ demokrati fordrar det yttersta i självbedrägeriets konst.

Vi har gått från Fake News till Fake Pol(itician). Jonas som står och ljuger hela journalisteliten (paradox) och väljarna rakt upp och ner. Annie som blir överdramtiskt arg på Jimmie i debatter och varje utbrott, oneliner eller liknande kan Lena Mellin blåsa upp till krigsrubriker i Aftonbladet – ”Annie sa/gav svar på tal/stod på sig” o.s.v. Jag har blivit så bra på det här att jag vet direkt vilken rubrik Aftonbladet kör efter en debatt. Det är inte någon av Jimmies tio punchlines utan något krystat och 7 – klövigt. Det är riktigt otacksamt att var den fyndige mot medias favorit.

Som SD – väljare är den absurd känsla att lyssna på 7 – klöverns SD skräck, vare sig den är äkta eller falsk. Att jag skulle vara så vidrig och hemsk känner jag inte igen mig i. Kanske SD – väljare borde kramas lite mer. Smyg upp mot en Centerpartist eller Liberal och ge en kram. Nej förresten, smyg upp och säg BÖ!

Fotbollsliknelse

Svenska Spel låter meddela att det inte längre är någon ide att ordna tipsspel på Allsvenskan. AIK forwarden och DIF målvakten ses ständigt fika tillsammans (Annie och Jonas), uppgjorda matcher (debatter) och köpta domare (media) gör att oddsen blir alldeles för låga. När även lagen börjar byta spelare med varandra (SMPCLV) är det helt enkelt slutippat (rösta).

Familjeliknelse

Pappa Stefan älskar att se tecknat på TV. Mamma Annie är en föreningsmänniska och ser knappt på TV. Tonårssonen Jimmie, nyhets – junkie, vill se alla nyheter. Stefan funderar på hur han ska kunna slippa dela med sig av sin TV – tid, i värsta fall försvinner 2/3 – delar. Pappa går ihop med mamma med motiveringen att det är fler som inte vill se på nyheterna än som vill så nu är det tecknat för hela slanten.

Dagisliknelsen

Flera barn i sandlådan har lovat varandra att inte leka med det där barnet som inte är som alla andra. Då ingen kan skriva har överenskommelsen förseglats med snor.

Kommunistliknelse

Inget land nämnt, inget glömt. Val hålls men den stora ledaren får ändå alltid 96% av rösterna och sitter kvar på makten. Sen tillsätts viktiga politiska poster och myndigheter med kusiner och kompisar. Vissa kompisar som missköt sig alldeles extraordinärt och fått gå, kommer åter. Imorgon presenteras nya regeringen – vilka kommer åter?

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

One thought on “Halmrasister

  • January 21, 2019 at 8:36 pm
    Permalink

    Efter att ha lallat med rikets säkerhet och Transportstyrelsen databaser så är allt förlåtet och Ygeman är tillbaka precis som förutspåtts i ”kommunistliknelsen”. Extra komiskt är också att Ygeman ska bli digitaliseringsminister och bl.a. ta sig an Svenska Kraftnäts säkerhetsproblem. Vad kan gå fel?

    Roligt att även se hur Jan Björklund och Annie Lööf har funnit sina nya roller. Medan oppositionen kritiserade utnämningen var dessa två betydligt försiktigare. Det går fort att byta lag. Det är så genomskinligt att det inte handlar om politik, eller förresten – det är precis vad det är.

Leave a Reply