Falska anklagelser

Hur tror ni integrationen ska fungera när ni inte ens kan skaka hand?

I dagarna har svenskarna fått kritik för sin flykting och integrationspolitik. Först från någon Nisse som är Europarådets kommissionär och sen från någon raljerande debattör i Aftonbladet. Och då inte för att vi gjort för mycket, dragit på oss för stora kostnader och försakat den egna infrastrukturen och medborgarna utan för lite. För lite!

Hur är det möjligt? Finns det verkligen något land på den här planeten som gjort mer? Har Nisses Lettland eller debattörens Österrike gjort mer än Sverige? Knappast. Det här börjar bli groteskt, inte nog med att vi ger utländska ungdomar hyrestvåor och iPhones utan vi måste gå omkring med ett leende och säga ”hej” också.

Om vi nu ska prata om ett lands särdrag så inte är det så att vi har ett hårt klimat, att vi blänger ilsket eller inte litar på varandra. Tvärtom, svenskarna ligger nog mer åt det ”dummsnälla” och naiva hållet och blir ständigt utnyttjade. Så även denna gång. Istället för att bli förbannad över sån här kritik duckar de allra flesta och vill genast upphöra med ålderstester och morsa på invandrare.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply