Ett vandrande Uppdrag Granskning

De två talespersonerna för demonstrationen på Medborgarplatsen är helt fantastiska, ett självspelande Uppdrag Granskning. Vart de än drar fram i Sverige så avslöjar de allt som är ruttet.

Inför öppen ridå har vi fått tagit del av polisens ovilja att kontrollera papper och hellre ta selfies. Hur aktivistgrupper hjälper till att organisera demonstrationen. Åldersfusk och asyladvokater som med näbbar och klor och med en helt egen agenda misskrediterar politiker, ifrågasätter bevis och slåss för sina guldklimpar dygnet runt – på Twitter!

Hur Vänstern och SVT samarbetar för att sätta dit SD under en direktsänd partiledardebatt och hur Vänstern agerar ohederligt i debatter.

Inte för att förtroendet var högt innan men de två har lyckats få mig att helt tappa förtroendet för Migrationsverket, poliser, advokater, Jonas (V) och SVT. Bara genom att glida omkring.

Vi kan lägga ner UG (Uppdrag Granskning) det är bara släppa lös dessa två så avslöjas allt av sig självt. De har en unik förmåga att synligöra allt som är dåligt eller inte fungerar bara genom att vara, som en Rosa Pantern film.

Det är nästan som SD hade planterat dom.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply