Det var Annie som åt upp alla kakor

Vi hade 100 flyktinghjälparkakor i början av 2015. Vänsterliberalerna åt upp 95 st på tvivelaktiga grunder och fick känna sig så godhetsproppmätta. Nu när vi bara har 5 kakor kvar och vänsterliberalerna sitter dästa med en lätt annalkande ångest – ”varför åt jag upp allt” måste en ny berättelse skapas, nytt fokus. Därför är det tacksamt att inför en godtrogen väljarskara angripa Åkesson, igen.

Men –

Det var Annie som tillsammans med S drev igen gymnasieamnestin trots att det var uppenbart att det inte var kvinnor och barn. Kanske inte ens riktiga flyktingar.

Det var Annie och miljögänget som inte hade några problem med att lägga ner kärnkraftverk och sätta sig i knät på rysk gas och kinesisk vindkraft.

Det var Fredrik Reinfeldt och resten av 7 – klövern som la ner försvaret.

Det var Vänsterpartiet som inte ville skicka vapen.

Man kan inte äta upp kakan och ha den kvar. Och har man ätit upp kakan kan man inte skylla på någon annan. Alla fick kakor utom SD men nu är det två smulor kvar, en röd och en blå kaksmula (hallongrotta, blåbärskaka).

Jimmie, om du måste välja. Vilken kaksmula väljer du att ge till Annie och gänget – den röda smulan eller blå smulan? Det är dags nu, verkligen på tiden, välj den röda smulan, röda pillret.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply