Den 88e influencern

Jag är inte bitter men varför fick inte jag vara med. Jag vill också ge Löfven en hockeytackling.

87 influencer skriver en debattartikel i Expressen om hur de vill införa diktatur för att rädda klimatet. Antar att man inspirerats av Kinas klimatpolitik. Stödet till Kina kan tyckas märkligt då man annars stödjer och livnär sig på en marknadsekonomi. Många bloggare och influencers är som vandrande reklampelare där mycket går ut på att sälja produkter och tjänster till unga människor. Jag vet inte hur mycket konstigheter jag har fått köpa, äta eller testa tack vare dessa influencers.

Att som den 88:e influencern falla så där på målsnöret är retligt. Jag menar – om man räknar bort indiska följare och kompisar så har jag lika många. M.a.o. stor influenser och minst en av mina följare är över 18 och därmed röstberättigad. Så det är lite tyngd i min(a) följare.

Den här texten skrev jag på min supersnygga iMak samtidigt som jag dricker en supergod latte från Laynes Coffe. Snart bär det av till Seychellerna med alltid lika hjälpsamma Flingresor och deras underbara hotell Eden. Och du, du tackar väl nej till plastpåsen 😉

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply