Överlevde ni

Hallå där ute, finns det några överlevare? Nu när dödshettan dragit vidare vågar jag mig ut från mitt egenhändigt byggda kylrum. Sakta, sakta trär jag av det fasttejpade kylklamparna från kroppen och tråcklar mig ut från kylfacket. Pressar upp den igenfrusna dörren och kikar ut försiktigt, inga förkolnade rester, huset står kvar. Märkligt, allt är sig likt.

Öppnar dörren försiktigt för att undvika gnistbildning, hört talas om husen i London som självantände – någon? Och där på golvet – en stor jävla pöl. Mitt lager på 500 kg is har smält, vilken jävla dödshetta det måste varit, minst 28 grader. Nu är det panik, måste ha tag på mer is för på nyheterna har varnat för två dagars dödshetta. Vågar inte ta bilen eftersom jag har en tub handsprit i handskfacket som kan explodera om jag öppnar dörren lite oförsiktigt, gnistbildning, handspritsexplosion – tack för varningen SVT.

Känner mig ändå som värsta preppern. När media för någon vecka sedan började varna för dödshettan hann jag bygga mitt skyddsrum, eh, kylrum. Bunkra med is, nåja och skicka iväg familjen på en vecka på Mallis. Undrar om det är safe för familjen att komma hem nu? Måste ha nyheter, vågar man sätta på TV:n eller är den överhettad. Måste få veta och klockan är ju ändå 19.30 och dödshettan har krupit ner till 21 grader. Med darrande skräck sätter jag på Rapport, va – va fan säger han – APKOPPOR!!!

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

One thought on “Överlevde ni

  • July 23, 2022 at 9:18 pm
    Permalink

    Förstår ni nu – alla dödsknarkar rasister som bara inte kände för att öppna vare sig plånbok eller hjärta, som var trött på lögner och korruption, orolig över ett samhälle som förändras för fort, som ville proteströsta – kanske ni inte är dödsknarkar rasister ändå – kanske media överdrev lite.

    Just det, måste fixa is.

Leave a Reply