Jag har haft fel om allt

Intressant rubrik av Jens Liljestrand i Expressen, så intressant att jag flera gånger funderar på att läsa artikeln men jag läser av princip inget av Jens – han har ju alltid fel.

Och inte bara lite fel. Inte som att råka trycka på fel tangent utan riktigt jÄ%&#la fel. Typ förstöra ett helt land – fel.

Hur som helst, jag kunde inte motstå – jag måste få läsa hur fel Jens har igen. Hurra, artikeln bakom betalvägg så det blir inget.

I den andra stora kvällstidningen skriver Karin Pettersson att hon vill se ”blocköverskridande överenskommelser”. Jasså det vill hon, innebär det även att prata med SD? Eller är det kvällstidningsöverskridande överenskommelser hon menar, är det Karin och Jens som ska lösa alla problem? Undrar hur det ska gå.

På en annan tidning, en annan journalist, t.o.m. chefredaktör på Eskilstuna-Kuriren – Eva Burman samlar mod till sig på en middag och kan bara inte hålla sig längre, hon tar i från tårna ”Eskilstuna har blivit ett riktigt rövhål” och väninnorna tittar förbluffat upp – och håller med – ÅR 2023. Fan, snart säger de väl att vi har tandläkarbrist också.

En sak till bara – jag har haft rätt om allt. Ändå är det Jens, Karin och Eva som får sitta på stora tidningen och mata ut sin felaktiga texter som svensken sväljer med hull och hår.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply