Förbjud bebisar som sliter på miljön

Så fort bebisen lämnar garaget kommer den slita på miljön. Ska vi förbjuda bebisar? Tänk efter ordentligt nu MP för det här kan bli en riktig game changer.

Vi redan påbörjat resan tillbaka till 1800 – talet med MP – tåget som med sedvanlig MP – logik är koleldad.

  • Nedlagda kärnkraftverk
  • Inskränkningar på skogsindustrin
  • Inga bilar med fossila bränslen
  • Nedlagda flygplatser
  • Ingen cement

Så stollepartiet vill förbjuda cement eller är det bara tillverkningen av cement som ska förbjudas? Var det därför vi köpte en hel jäv.. bro från Kina? För att vi inte skulle tillverka betong själva – ja men det var väl bra för miljön. Kommer bli väldigt, väldigt dyrt detta då vi ska frakta byggnader, vägar m.m. från Kina. Och i Kina kan man såklart tillverka cement och betong utan att klimatet påverkas.

Inget lager, det kommer bli en helt annan syn på världshaven då oljeeldade / diselfartyg kuskar runt med färdigbyggda trettonvåningshus. Hoppas nu ingen fastnar i Suezkanalen.

Eller ska vi bygga i trä, trähus och trävägar. Nej, det ska vi inte för vi ska lägga ner skogsindustrin också.

Nu har det länge spridits ett rykte av SVT att Stefan Löfven skulle vara någon slags mästerförhandlare. Men det visade sig bara vara fakenews såklart, avslöjades brutalt när det förhandlades bort 390 miljarder Euro av svenskarnas pensionspengar till någon slags stödfond till Frankrike och Tyskland. Nu mästerförhandlas det fram 4% röster mot nedlagda kärnkraftverk, inskränkningar på skogsindustrin, inga bilar med fossila bränslen, nedlagda flygplatser och ingen cement.

Är det verkligen värt det? Och just dessa 4% av befolkningen också.

Vilken merit, förhandla bort 390 miljarder Euro, elen och cementen. Nästan så man kan börja gråta. Hur ska SVT lyckas pumpa ut det här till den sovande befolkningen som något positivt? Hukar er Svenne och Lotta för nu vässar Wolodarski pennan, SVT Agenda frågorna och Morgonstudion argumenten – cement är ute. Pension är överskattat. Och brottsligheten går ner.


falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

One thought on “Förbjud bebisar som sliter på miljön

  • July 25, 2021 at 10:00 pm
    Permalink

    LKAB – jag har fyra säckar i garaget som ni kan få köpa (dyrt).

Leave a Reply