EU – valet avslöjar brutalt våra politiker

Alice bah Kunke hävdar att Miljöpartiet är vinnare trots att de tappar hälften av sina mandat. Socialdemokraterna hävdar att de gjort ett riktigt bra val trots att de gjorde sitt sämsta val någonsin. Liberalerna är nöjda fast de bara var en hårsmån från att åka ut och det som det EU – vänliga partiet i ett EU – val där en stor del av befolkningen är EU positiva.

Vi som alltid undrat över hur det kommer sig att politikerna inte kan se att det inte är barn, inte finns bostäder, att brottsligheten ökar, att kommuner inte får ihop ekonomin har nu fått sin förklaring. Politiker ljuger för sig själva och kan inte ens se en förlust ens om det så är skrivet i nyllet, digitalt, med grafer och allt.

Sen har vi Jonas Sjöstedt som inte så klädsamt skyller på media då man utsatts för SVT:s första och enda drev någonsin mot Vänsterpartiet. Drev som SD utsätts för en gång i månaden.

Och Stefan Löfven är upprörd över misstroendet mot Strandhäll som sägs vara hårt utsatt på sociala media och blundar för alla inlägg Strandhäll själv gjort och samtidigt gör en champagne passning till Skyttedahl (KD) genom ”hatsvansen som kommer dansa och dricka champagne”.

Socialdemokraterna och Vänsterpartiet har även lyckats med konststycket att kommunistflagga hela Umeå, AFA exponerat i hela landet och skräp – sms – spammat och bryta mot GDPR under valdagen.

Om någon fortfarande tror att detta gäng ska kunna se alla problem vi har i Sverige spelar denna någon i samma liga.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

One thought on “EU – valet avslöjar brutalt våra politiker

  • May 28, 2019 at 8:22 am
    Permalink

    Dagen efter min text händer två saker.

    Centerpartiet låter meddela att de i sak stöder misstroendet mot Strandhäll (S) men tänker lägga ner sin röst och därmed kommer Strandhäll att klara sig. Makten framför allt, vilka politiker vi har va. Ryggradslösa politiker som tycker gymnasielagen var skräp men ändå röstade igenom den, ryggradslösa politiker som tycker Strandhäll gjort fel men tänker inte stödja ett misstroende.

    Jag ser en video med Skådespelaren Stefan Sauk och hans kamp mot Försäkringskassan ang. höftledsoperationer. Ansvarig minister är Strandhäll.

Leave a Reply