75 procent smutskastning

Återigen dyker video-sosse-olle upp i mitt flöde likt storebror på TV – skärmarna i Orwells 1984. Jag tackar Facebook för att default läge är ”ljud avstängt”. Men den här gången tänkte jag höra om Olle växt upp så på med ljudet och tyvärr, det gamla vanliga trashtalk, guilt by association och andra angrepp på SD. Same shit but different election.

Alla vänster / liberaler rapar samma propaganda oberoende om det är ett tal, en debatt, intervju eller besök på förskolan. Likt robotar åker de ut och spelar skivan. Ibland blir det riktigt komiskt som med Fritzon i SVT när högerextremism / SD – talet kommer i helt fel läge.

I video-sosse-olles video ägnades 75% av ”informationen” åt smutskastning och 25% åt sin egna politik. Det finns en direkt korrelation på hur mycket man angriper sin motståndare mot hur mycket man tror på sin egna politik. I video-Olles fall är det alltså 75/25. Tragiskt. Man tror bara 25% på sin egna politik och måste fylla ut med 75% smutskastning.

Video-Olle informerar mig också om att Ungern bryter mot det mänskliga rättigheterna, tänka sig – ett land i EU. Samma liga som Burma, Somalia, Kina, Nordkorea och Libyen. Om nu något land i Europa har problem så är det väl Frankrike. Kanske inte video-Olle får upp några Youtube filmer från demonstrationerna i Paris och polisens hårda tag med tårgas, batonger och sönderskjutna ögon. Kanske video-Olle lever i en filterbubbla, jag får varje fall upp både S – propaganda och demon i Paris. 

Men – det är ingen mänsklig rättighet att betala över 50% i skatt. Det är ingen mänsklig rättighet att arbeta tills man faller ihop av för hög ålder eller bli lämnade i en gigantisk vårdkö. Det är inte ens mitt ”ansvar” att försörja alla möjliga individer på jordklotet. 

Sen kanske det är en mänsklig rättighet att få gå ute på gatorna och likt SSU skandera ”krossa sionismen” men det rimmar riktigt illa med att samtidigt brunsmeta alla andra.

Ett annat parti och en annan partiledare som brukar brunsmeta och extremistanklaga är Vänsterpartiet och Jonas. Därför var det extra märkligt (roligt) att när det var dags att sätta på sig sina allra finaste kläder inför gruppfotot drar någon på sig en AFA t-shirt. Nu skäms ju inte vänsterpartisters att visa upp sig i märkliga t-shirts som hammaren och skäran eller att demonstrera med kommunister eller pynta hela staden i röda flaggor men ändå. Ska man extremistanklaga alla andra kanske man bör välja sin klädsel – och sin omgivning.

Blev det rabalder i SVT om AFA tishan? Självklart inte, det goda hatet kommer alltid undan och det är enkelt att föreställa sig behandlingen något annat parti skulle fått utstå och vad det hade ältats i otaliga debatter år framöver. Men nu, ingenting. En liten tejpbit bara så var all vänsterns extremist borta och man kan återgå till att anklaga alla andra. Det förklarar också Jonas kommentar då Jimmie tog upp det i SVT:s debatt då han tyckte det inte var något eftersom det knappt syntes.

När jag var ute på promenad hängde den där. Men den lokala avdelningen hade varit framme och städat upp. Skönt att slippa få extremism så där rakt upp i fejjan när man är på promenad. Det räcker med video-Olle på Facebook.

Borttejpad extremism

Sen slog det mig. Kanske det inte är den lokala avdelningen utan någon samvetsgrann medborgare som varit ute och tejpat. Eller har kansliet skickat ut tejpbitar att klistras upp. Det är så sjukt att man kan tro att det är jag som varit i farten men jag lovar, jag hatar tejp och skulle heller aldrig röra någons valaffisch.

Jonas tar tag i problemet.

Utan det är nog som vanligt – verkligheten överträffar dikten.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply