Kanariefåglarna som röt

Jag besökte mina gamla förort idag. Jag visste att det var illa men här pratar vi utmaning. Jag åkte hem med en ringande fråga i huvudet – vad har ni gjort, hur i hela friden ska ni politiker lyckas med integrationen?

Området borde vara en dröm för 87:an men här syntes bara några enstaka 65+. Vart har alla svenskar tagit vägen? Det är inget annat än white flight. Det är en märklig känsla att se samma byggnader och vägar men ändå få en känsla av något helt annat. Samma plats men ändå inte.

Säkert någon som protesterar mot ordvalet svenskar – men är inte alla som bor i Sverige svenskar? Om jag flyttar till Japan blir jag inte japan. Vi behöver ett nytt ord likt hen i svenskan för att beskriva Kalle, Lotta och Peter. Svensk och svenskish, svenne. Äh, ni förstår vad jag menar, alla svennebananer under 65 har dragit och jag menar verkligen alla. Vart?

Ett svar på frågan fick jag lite oväntat i Expressen när jag läste Jonas Gardells debattinlägg. På grund av rådande situation i Sverige funderar folk på att dra till Kanada, har alla dragit till Kanada? Det är märkligt, eller logiskt eftersom Kanada är Sveriges totala motsats, gillar man inte Sveriges flyktingpolitik är det ett logiskt val.

Till skillnad mot Sverige har Kanada nästan uteslutande arbetskraftsinvandring (SWE – flyktinginvandring), ett poängsystem med högre poäng för kunskaper i engelska, franska eller bristyrke (SWE – inget system alls) samt att inga ensamkommande män får söka (SWE – bara ensamkommande män). Som sagt, total motsats till Sverige så kanada – utvandrarna markerar tydligt mot svensk flyktingpolitik.

Kändisar är som kanariefåglar och när kanariefågeln reagerar är det dags. Men inte visste jag att det blåste obehagliga vindar inne i city eller på södermalm. Det är värre än jag trodde, kanske måste jag också flyga till Kjelles Thailand, Joels USA eller Jonas Kanada. Tre upplysta kanariefåglar som sett problemen före oss andra och nu varnar oss – kvitt, kvitt.

Tyvärr är min franska dålig, skogshuggarkunskaperna klena (Jonas är nog mycket bättre) så det blir låga poäng. Är heller ingen Robocop så USA går bort. Och i det där tredje landet verkar det problematiskt att blogga. Jag blir nog kvar här, men flyg ni som kan.

Jag får stanna och försvara landet, för Sverige och mot islamisering, naivitet och dryga kändisar. Jag ska rösta SD på söndag, fan vad skönt det ska bli.

Admin tar starkt avstånd från användandet av ordet ”svensk”. Vi ber FalskPelle att lämna en kommentar nedan. Däremot är det ok att använda ”japan” och styrke-ordet ”fan” får passera för den här gången.

Läs kommentar nedan –

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

2 thoughts on “Kanariefåglarna som röt

 • September 8, 2018 at 11:41 pm
  Permalink

  Blogginlägget gjordes någon dag innan slutdebatten i SVT och nu efteråt har jag förstått hur infekterat ordet ”svxxsk” är. Syftet med inägget var att beskriva hur dramatiskt min förort har förändrats med efterföljande integration och segregrationsproblem samt min favoritsysselsättning att raljera över kända kändisar och 87:an.

  Redan när inlägget skrevs hade jag problem med att hitta ord för att beskriva den grupp av personer jag växte upp med. Likt mig var nästan alla födda i Sve… oj, nu höll jag på att trilla dit igen. Likt mig var alla födda nästan på samma plats (ej BB smartskaft) och av sv.. eh, föräldrar. Nä det här går inte. Vi behöver nya ord, nya ord för ett liberalt samhälle.

  Svenskhens är nationsneutrala och könsneutrala personer som bor i Sverige.
  Svendianer är personer som tycker det var bättre förr och heter saker som Kalle, Lotta och Peter.

  Vad sägs, något för SAOL?

  Så, i inlägget ovan bör alla ord som börjar på ”sven” läsas som svendianer. Bra så (PK)Admin?

 • September 8, 2018 at 11:47 pm
  Permalink

  Sen kan jag inte låta bli att tycka att kända kändisar med hus i Thailand, lyxhus i USA och lägenheter i innerstaden inte ska tala om för oss i förorten eller på landet hur vi ska rösta. Vi kunde inte ha mindre gemensamt.

  Och vad ska vi kalla kända kändisar som flyttar utomlands, kanske AfS.

Leave a Reply