Fårskockens lista

Listan med alla kändisar som är emot SD är ointressant. Ingen kändis skulle öppet våga erkänna sina SD sympatier, inte ens moderat sympatier vågar man erkänna trots att listan innehåller många rika egna företagare.

Skådespelaren, kändisen och politiskt sakkunniga Kjell Bergqvist har skapat upprop mot SD i form av en lista under taggen vadsomhelstmenALDRIGSD på Facebook. Även Joel Kinnaman försöker upplysa oss obildade stackare om att rösta r(ö)ätt. Nyligen har det avslöjats att sossarna betalar ”influencers” 4000 för att lobba för S, just saying.

En lista mot ett (demokratiskt) parti är så destruktivt. Mycket roligare hade varit en lista för ett parti. Kjell B har kampanjat för Fi, det hade varit en kul lista med alla kändisar som röstar på Fi. En lista med politiskt intresserade kändisar som röstar på Fi är något man hade velat se istället för det uppenbara.

Det var märkligt att hitta Jan Scherman i listan, alltså i listan mot SD eftersom han har gjort den utmärkta serien ”Länge leve demokratin” som det har skrivits om tidigare. I avsnitt tre träffar han en professor i USA som pratar om ”dumma” väljare som bara lyssnar på kändisar.

Vi har alltså en offentlig person som gjort en serie som heter ”Länge leve demokratin” och som fått förklarat för sig hur dumt det är att lyssna på kändisar och ändå öppet demonstrerar mot ett demokratiskt parti. Jag får inte ihop det.

Opt-in / Opt-out, vilket jobb att skriva upp alla kändisar på en lista. Hade det inte varit enklare med en lista med alla kändisar för SD. Ha, ha, ha – dessa kändisar, lär av flygvärdinnorna.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

One thought on “Fårskockens lista

  • August 31, 2018 at 9:48 pm
    Permalink

    Kändisar som arbetar med underhållning får ofta skattepengar i form av bidrag och diverse stöd. Pengar som tacksamt tas emot, men det är smutsiga pengar och smutsiga applåder eftersom en stor del kommer från – just det. Det skulle inte ens förvåna mig om 25% procent av namnunderskrifterna är smutsiga.

Leave a Reply