Nord och Sydsverige

Om det var något land i världen som skulle ha en ambassad i Nordkorea så var det såklart Sverige. Och det är inte så konstigt. Vi har samma typ av nyhetsförmedling, samma ”liten hund som skäller” attityd, samma förhållande till grannen i söder och drönarmedborgare.

Vi är så lika att vi borde bilda en allians. Strunta i Norge och Danmark där skillnaderna är alldeles för stora. Vi får satsa på Nordkorea och bilda ett Nord och Sydsverige. Borde gå hur smidigt som helst. Nytt mode för söderhipsters, starkt försvar som skulle skaka Danmark och äta Bi Bim Bap.

Äntligen, äntligen. Efter 70 år av smygkommunism får vi the real deal. Då kanske det äntligen skulle bli tyst på Twitter, saxofonblåsare och gråtgnällande partiledare. SVT och Opinion Live behöver inte låtsas längre och Bonnier behöver bara ge ut en bok. 68 – vänstern kan gräva fram sina gamla kepsar med stjärna och kliva ut från TV och radiohuset. Och alla dessa åsiktspoliser, kanske kan de få ha uniform, vilken lycka.

Personligen tror jag inte på kommunism eller diktatur. Men efter att i åratal försöka hålla emot och hela tiden bli ”the bad guy” på bekostnad av att andra ska få vara ”the good hens” samtidigt som alla innerst inne förstår att jag har rätt så har jag lust att säga OK, kör på så får vi se hur bra det blir –

ÖPPNA GRÄNSERNA, eh, just i det här fallet blir det nog STÄNG GRÄNSERNA!

ALLT TILL ALLA!, eh, just i det här fallet blir det ALLT TILL STATEN!

Det är inte sjysst att kalla ett folk drönarmedborgare. Jag har full förståelse för hur det måste ha varit, att i årtionden utsättas för propaganda, blint lita på staten, psykotiska nyhetssändningar, hysteriska massmöten och parader. Nordkorea har samma bakgrund.

Hur blir det med OS ansökan nu?

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply