Att bli pissad på

Med bakgrund mot Forum för levande historias klassiska ”det finns ingen inhemsk Svensk kultur” kommer SAS med sin anti – Skandinaviska reklamfilm. En film där allt bra med Skandinavien inte är Skandinaviskt och alla övriga länder i hela världen har uppfunnit allt från köttbullar till cykeln medan Skandinaven inte har ett skit, nothing, nichts.

Det är möjligt att man ska läsa in något annat, subtila signaler eller undertoner men jag sitter där och känner de där dropparna igen från den flinande och uberpräktiga bror duktig skvättaren. Etablissemanget med sina prostata problem ska ständigt pissa på medelklassen och i normala fall – hey there people I am Bobby Brown – brukar medelklassen rätta in sig i urinoaren. Men inte den här gången – oj vad SAS har missat att klimatet har ändrats. Istället för att skvätta PK droppar fick man Twitterskit. Hör och häpna – medelklassen blev förbannad, det blev för mycket pissande helt enkelt och droppen kanske var ungdomen som blev rånad och sen urinerade på och sen ännu mer urinerad på av Damberg ”de känner hopplöshet”. Därefter störtade SAS in i stugorna.

Att folk blir upprörda är ett så efterlängtat sundhetstecken och det är nu hela pisset avslöjas. Hela mediaeliten går till fullt försvar av SAS och minst 4 artiklar bara i dagens Aftonbladet bevisar att vi alla hade rätt. Vi alla förolämpade hade tolkat det rätt. De hade försökt pissa på oss igen.

Sen avslöjar sig den Svenska trollfabriken, kan det bli tydligare än så här vilka det är som försöker polarisera och trolla landet. Vilka det är som springer Löfvens ärenden. Det blir så roligt att man kissar på sig när man drar in Putin och varnar för att dela tweets och filmer och ha med oss uppmaningen från Myndigheten för samhällsskydd och beredskap: Vem tjänar på detta?

Vem tjänar på detta – undrar Aftonbladet och tycker att sossarnas starke man på alla myndigheter Dan Eliasson ska få avgöra. Antar att SAS frågat Dan och fått mer än godkänt.

Planet på bilden tillhör inte SAS.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

2 thoughts on “Att bli pissad på

 • February 13, 2020 at 4:04 pm
  Permalink

  Tidningarna gjorde sitt bästa igår och imorse släpades själva överstetrollet – Aftonbladets Anders Lindberg in till SVT Morgonstudion. När man har Anders på sin sida är det dags att pudla, gammalt etablissemangsordspråk.

  Och så började trollandet. Anders tyckte det var lustigt att en liten reklamfilm kunde engagera så många. Att han själv pallrat sig upp i ottan för att intervjuas eller att hans tidning öst ut artiklar och anklagelser om troll, ryssar och sverigevänner var inget han reflekterade över.

  Och sen kom SAS marknadschef i all sin yrvakna förvåning. Hon undrade om folk verkligen sett filmen. Menade hon filmen som är max två minuter lång? Tror hon inte folk är nyfikna? Finns det en annan film? Hur som helst har SAS lyssnat på Aftonbladet som sagt åt SAS att lägga ut filmen igen och lagt ut en omklippt version -Titta vi flyger III.

 • February 17, 2020 at 11:00 pm
  Permalink

  SAS trollar fram troll

  Efter inlägget har jag följt tråden SAS lanserar vidrig, anti-Skandinavisk reklamfilm på Flashback. Intressant med den tråden är att se hur några användare gör allt för att sabotera tråden och hur de följer ett mönster som vi sett många gånger tidigare.

  När vanliga Svenssons reagerar på något uppenbart fel – SAS reklamfilm, avslängd resenär som vägrar betala biljett, hög invandring, ökad brottslighet m.m. rycker alltid organiserade vänstertroll fram för att förstöra debatten. I Flashbacktråden har t.ex. användarna Skilly postat 112 inlägg, Niburi2011 postat 93 inlägg och inteSDbliven postat 39 inlägg (källa post #5689 i FB tråden).

  Skilly har alltså postat över hundra inlägg i samma tråd. Det borde räcka med ett inlägg och ev. några till för ev. svara. Men postar man över 100 inlägg är syftet endast att sabotera.

  Rober Aschbergs Trolljägarna och liknade grupper gör allt för att avslöja ”troll” och näthatare. Men frågan är om inte dessa personer är mer intressanta att avslöja, dessa personer är riktiga troll och arbetar garanterat på order av diverse organisationer som jagärhär, EXPO, MSB (jag vet – sjukt va?) och troligen också Socialdemokraterna. De får säkert betalt – betalt för att sabotera den fria debatten.

  Är inte detta en form av terrorism?

  Man kan fråga sig vad som är värst. Att Svenne och Agda i fredagskänslan skriver ett taskigt inlägg till någon kändis eller politiker (jag vet att många går över gränsen) eller organiserade grupper som försöker störa den offentliga debatten och fria ordet.

  I ett normalt medialandskap skulle det var ett viktigt gräv men här går guldspaden till någon journalist som avslöjar en SD – medlem som skrivit elakt om invandrare för tio år sedan.

Leave a Reply