Nödrop i Expressen

Vem hör nödropet från Filipstad och vem hörde Sverigedemokraternas nödrop. Det första undrar Expressen och det andra undrar jag.

Och vem hörde mitt nödrop? Det hela är så larvigt förutsägbart, vad sjutton trodde ni ”Hur ska en person som är analfabet komma ut i arbete inom några år?”, ”Nyanlända från extremt fattiga delar av världen kan vara nöjda med att ha mat för dagen, varmt och kallt vatten i kranen och tak över huvudet.” Ja, vad trodde ni?

Och vadå analfabet? Hur många gånger har inte Ylva Johansson berättat om alla högutbildade som kommer, har Ylva ljugit?

Och kommunchefen som ser hur Filipstad blir en mer utarmad stad har säkert figurerat i diverse TV – inslag m.m. där han proklamerat hur invandringen skulle berika Filipstad. Jag minns så väl ett TV – program där man skulle öppna ett asylboende (ej Filipstad) och oroliga ortsbor pratade ekonomi men ortens stora politiker lugnade med att staten skulle stå för notan, i två år. Men sen då? Ja så långt fram var det ingen som tänkte.

Och Expressen med Mattson i spetsen har gjort allt för att stoppa nödropen. Det är media som har varit drivande till att skönmåla, det är media som varit drivande till att dölja. Det är media som har någon agenda som övergår mitt förstånd.

Så insikten börjar sakta komma krypande om att det inte fungerar så bra, att det kostar mycket pengar. Om någon nu tror att media, politikerna och en stor del av svenska befolkningen lärt sig något – anhöriginvandring.

Vem hörde nödropet från Sverigedemokraterna? 18%.

Vem tystade nödropen från Sverigedemokraterna? Expressen tillsammans med hela mediaeliten.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

One thought on “Nödrop i Expressen

  • April 14, 2019 at 9:20 am
    Permalink

    Med anledning av länkskatten som EU och Bonnier vill införa så länkas det inte till artikeln. Men den finns där i all sin förnekelse, på namnesajten – expressen.se.

Leave a Reply