Bli en bra förälder

Otaliga böcker har skrivits i ämnet men ingen har tagit upp hur man blir en bra och GOD förälder. FalskaNyheter har skrapat internet och sammanställer riktlinjer för dig som vill vara i linje med samtiden.

Har ditt barn en sån där guldlärare, en inspiratör som får ditt barn att tycka ämnet är roligt, att det är roligt på lektionen. Bra, ta genast upp det med rektorn och föreslå att läraren istället tar en tjänst i ett utanförskapsområde. Det är ditt barn eller du som rasist som gäller och för en GOD förälder är valet enkelt.

Efter flera års köande, efterforskningar och besök på öppet hus så föll valet på den populära friskolan och glädjen är stor när ditt barn blev antaget. Skönt med lite återbäring på skolpengen (skatten) men nu är du rasist igen. Hur kan du vara så självisk. Vi måste lotta såklart, även barn som inte är studiemotiverade måste få gå på skolan som satsar. Även barn i andra länder måste kunna få gå på bästa skolan. Enligt Gustav Fridolin har inte dessa barns föräldrar kunnat ställa barnen i kö. Dels visste de inte om skolans existens och sen har det för sjutton varit krig. Det är lotten som ska avgöra så klart. Tråkigt med lottning när du inte vann den efterlängtade platsen, ännu tråkigare när ditt barn blev lottade till DEN skolan, otur. Men du är god, ditt barn har otur. Det kan ni bjuda på.

Flera barn hemma som börjar bli utflygningsklara? Har ditt barn köat 18 år och anbuden börjar droppa in. Du kan bara göra en sak – stå över, skänk din plats, skänk ditt erbjudanden. Dina barn kan bo hemma fem år till. Bättre då att ge lägenheten till en NY – anländ. Du kan väl betala hyran också så är du riktigt god.

Semesterplaner till påsklovet, en veckas semester. Tänk inte ens tanken att flyga någonstans. Det är 2 + 2 + 2 semester som gäller. Två dagars resa med tåg till semestermålet, två dagars semester och två dagar hem med tåg. Allt annat vore en klimatkatastrof. Allt var en katastrof.

Alla kan vara en bra förälder, alla kan vara en GOD förälder. Frågan är bara – kan man var både en bra och god förälder?

Ang. lottning av skolplatser så finns det som förslag i en OECD rapport (även MP och S har diskuterat lottning) där man ställer sig undrande över hur skolan kan vara så segregerad i Sverige men inte i Finland. Ja OECD (EU), vad kan det bero på. Om vi skulle lotta representanter till EU skulle de säkert lista ut det. Skulle vi lotta politiker till MP skulle de klara 4% spärren.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

One thought on “Bli en bra förälder

  • April 2, 2019 at 6:03 pm
    Permalink

    Stackars Södermalmshipsters. Först har de fått äta sitt egna sura bröd och dricka sitt sunkiga öl där allt fastnar i stora spretiga skägget. Och nu måste de även ut på 2 + 2+ 2 semester.

Leave a Reply