Extrema partier

Ingen av 7-klövern vill sammarbeta med SD för att de är ett extremt parti. Det är ett parti som inte är som alla andra partier eftersom Jimmie Åkesson kan hålla tal utan floskler, inte som alla andra eftersom de vågar prata om verkliga problem, inte som alla andra för de arbetar verkligen för Sveriges bästa. Inte för FN, egna karriären, Soros, Bilderberggruppen utan helt enkelt för svenskarna – det är extremt, med dagens mått.

Det är inte SD som är extrema och det är inget fel på SD:s väljare, tvärtom. Det är alla andra som helt har tappat det, det är SD som borde nobba allt samarbete med V, S, MP, C och L. Gränsen för dårskap flyttas ständigt fram och man slår sig för pannan och undrar – hur är det möjligt, hur kan det finnas FEM EXTREMA PARTIER i Sveriges riksdag som alla låtsas vara normala och beskyller det normala för att vara extremt.

EXTREMA – V

Man kan vända och vrida på allt men V är ett kommunistiskt parti. V har sin grund i kommunismen. Ett kommunistiskt parti 2018 – vem hade kunnat tro det. Det är så extremt. 

V vill avskaffa privat ägande, endast en grå – Trabant – hyresgäst – studerande extrem människa kan tycka att det är en ljus framtid. V kan alltid ställa upp med ett gäng demonstranter en onsdag kl. 14.00 eftersom ingen arbetar eller saknas.

V:s partiledare är extrem med sin gråtmilda debatteknik, sin extremt ohederliga debatteknik typ ”Jimmie – du ändrade dig när du blev bjuden på lunch av riskkapitalisterna” för att sen knata iväg på Nobelfesten. Extremt skrytande, det är tack vare mig, det är vi (jag) som fått igenom allt. Tänk att vara i samma grupparbete som Jonas, inte mycket man själv skulle få cred för. 

V kan inte heller se sambandet högt flyktingmottagande – bostadsbrist, poliskris, vårdkris, skjutningar, och pensioner utan bara socioekonomiska strukturer, det är riktigt extremt. Familjeåterförening – som om det var åttaåringar som satt fast i Sverige och längtade efter mamma och pappa, så extremt naivt.

SD bör inte på något sätt ha samarbete med V, kanske inte ens prata med V. V är ett extremt parti.

EXTREMA – S

Ett parti fyllt med Bagdad – Bobs. Löfven (mitt Europa schfly bygger xplk innnska), Lena Baastad (pytti, putti, valskola), Ygeman (Tranzzzzportzzzztyrelzzzzen), Ylva Johansson (massa högutbildade), Morgan (ansvarig för Europas sämsta gränsbevakning, sämst följare av Dublinförordningen och tidernas sämsta omorganisation) och Magdalena (ladorna är tomma, ladorna är fulla) – vilket extremt gäng. Att lyssna på dessa ger en extrem känsla av att var med i någon overklig film – 1984, Hitchcock eller Alice i underlandet. Att lyssna på S – toppar (inkl. Veronica Palm) ger vibbar till gamla Sovjet. Alla vet att dom ljuger men vad kan man göra.

S är ett parti med en extremt konstig väljarbas. Massa pensionärer som ständigt blir blåsta på pensionspengar, folk som ”studerar” och svinrika kändisar. Även den extrema kristna falangen som lobbar stenhårt för islam – det är så extremt.

  • Vilken är en partiledares främsta uppgift?
  • Att debattera och hålla tal.
  • Vem är sämst på att debattera och hålla tal?

SD bör inte på något sätt ha samarbete med S, kanske inte ens prata med S. S är ett extremt parti.

EXTREMA – MP

Ett parti som kapats, inte bara för att det är så litet utan för att det är så naivt, ett extremt naivt parti. Ett parti som säger sig arbeta för miljön men arbetar för världens högsta flyktingmottagande, ett extremt högt flyktingmottagande. Ett parti som behandlar barn som vuxna (politiker) och vuxna som barn (asylsökande).

En partiledare som är så extremt ”förnuftig” i debatter att skämskudden åker fram åtskilliga gånger. Och är inte det här extremt? Ditt barns bästa lärare ska sluta och börja i ett utanförskapsområde, vilken förälder ställer upp på det. Om inte det är extremt nog så ska ditt barn stå tillbaka i kön till friskolan för att ge plats åt en nyanländ eftersom de inte hade någon möjlighet att ställa sig i kön där de bodde tidigare, extremt? Kanske inte att säga – men att göra mot sina egna barn. Om du gör så mot dina barn är du extrem.

Sen har MP ministerposten kultur och demokrati. I USA sägs det att alla kan bli president, men det är bara något man säger men i Sverige kan alla vara minister. Det räcker med att vara känd från TV – det är extremt. För att inte tala om intervjuerna – ännu extremare. Men kulturministern, det där är ju fel. Kulturministern leende – ja.

SD bör inte på något sätt ha samarbete med MP, kanske inte ens prata med MP. MP är ett extremt parti.

EXTREMA – C

C är så extremt att det troligen är det parti som skulle kunna svänga och helt plötsligt vilja samarbeta med SD. Men det kan C glömma, SD skulle aldrig ställa upp. C har en partiledare som hellre skulle äta upp sin högra sko än agera stödhjul åt S, tycker gymnasielagen för ensamkommande var dålig, tänker inte förhandla med Löfven och vill ha en Allians regering – och agerar helt tvärtemot. Själva karikatyren av en politiker.

En stor del av C:s väljare är en känd bloggares följare, eftersom det är allmänt känt att bloggare har många fejkföljare har troligen C även fått fejkröster. Jag har i varje fall aldrig träffat någon C – väljare. Skulle man också berätta för alla dessa unga tjejer att C är gamla bondepartiet skulle de troligen dra direkt.

Annie har också blivit extremt framlyft av media och man undrar om inte C har börjat konkurrera ut MP som största parti på SVT. Störst inom bloggosfären och på SVT. 

Andra ganska extrema åsikter är att vi kan ta emot 30 000 000 invandrare och vara för månggifte. Månggifte på SVT – extremt.

SD bör inte på något sätt ha samarbete med C, kanske inte ens prata med C. C är ett extremt parti.

EXTREMA – L

En partiledare som vevar 3-4 oneliners (alltså samma) i alla debatter är extremt tjatigt. En partiledare som formar sin politik efter löften till sina barn istället för att lyssna på 1 miljon svenskar. Det är extremt odemokratiskt.

Liberalerna brukar även mata SVT:s debattprogram med tokliberaler bara för att de ska säga extrema saker och därmed få lite Twitter uppmärksamhet. Googla Björklund i debatter mot Åkesson och lyssna på hans tvärsäkra och mästrande åsikter – som idag visar sig vara helt felaktigt. Liberalerna (Folkpartiet) var också extremt tidiga med fake news genom Ullenhags (minns ni honom) mytlista.

SD bör inte på något sätt ha samarbete med L, kanske inte ens prata med L. L är ett extremt parti.

EXTREMA – M

Ett borgerligt parti som röstar för en skattefinansierad vänster liberal TV – avgift. Som om de inte har extremt svårt att vinna val så röstar det för fortsatt SVT bashing. Extremt.

Sen har vi det extrema radarparet Reinfeldt / Borg. Jag kan inte förstå att det fick min röst en gång i tiden. Jag citerar en fransman på TV:n i morse som röstat på Macron – ”jag tar härmed tillbaka min röst” och ni får den aldrig tillbaka. Om Borg har extrema partytricks så slår Reinfeldt alla rekord. Jag vet inte ens var jag ska börja, det är bara för mycket. Konstatera bara att det är extremt – riktigt, riktigt extremt.

  • Reinfeldt – ”Vi kommer inte ha råd med så mycket annat”.
  • Publiken – ”Klapp, klapp, hurra”.
  • Jag – ”Extremt”

SD bör inte på något sätt ha samarbete med M, kanske inte ens prata med M. M är ett extremt parti.

EXTREMA – KD

Ett kristet parti som inte ens äger kyrkan, det gör vänsterliberaler. Det måste vara ganska extremt men är det tillräckligt för att inte samarbeta?

EXTREMA – VÄLJARE

Jag var inblandad i en Facebook diskussion nyligen om skattehöjningar. En äldre kvinna förklarade att hon var på gränsen till fattigpensionär efter 40 års arbete, men om den lilla skattehöjning kunde bidra till bättre skolor m.m. så skulle hon betala med glädje. Det är extremt att efter 40 års arbete sitta som fattigpensionär och fortfarande leva i en illusion om det skulle bli bättre med ytterligare skatt. Där har S lyckats med hjärntvätten. Galenskap är att rösta på samma parti om och om igen och förvänta sig olika resultat.

Att se alla problem i dagens samhälle och inte göra något – det är extremt. Att inte fira Lucia som någon slags markering fast ingen bett dig är extremt. Att förkasta sin egen kultur är extremt, att ständigt bli lurad på vård, pension, utbildning och säkerhet är extremt. Utan extrema väljare fanns inga extrema partier.

SD bör inte på något sätt ha samarbete med väljarna, kanske inte ens prata med väljarna. Väljarna är extrema. Om inte SD kan komma till väljarna får väljarna komma till SD. Det naturliga urvalet.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply